what Independence is for ( Enlightment or FReedoM)
chinojermz said
17:56 08/20 2008
Independence gone but me nuh celebrate celebrate fi what whey independence fa we never need fi free cause slavery abolish from about 18 thirty three even if mi add the one year it still nuh fair cause me leave fi suffer fi anadda man mistake
England tek whey dem pound but we still pay allegiance to the queen independent pon other nation we a beg and a plead a borrow money whey we can't pay back it seems as if slavery soon come back in
whey independence fa when me can't live in peace nuh tell me bout small island cause barbados and trinidad nuh in a di greater antilles busta, norman and di nedda white one dem neva fight fi we dem fight fi dem self fi have a seh in a jamaica economy
call me ignorant and ungrateful but me still a ask whey independence fa when me feel like a slave the system fail and me pickney and fi him pickney a go suffer so educate me and mek me know WHEY INDEPENDENCE FA
-- Edited by chinojermz at 11:26, 2008-08-22
Madsick1 said
12:12 10/20 2008
yoooo..... powerful words my yute... bare truth in the every line of this thing
but me nuh celebrate
celebrate fi what
whey independence fa
we never need fi free
cause slavery abolish
from about 18 thirty three
even if mi add the one year
it still nuh fair