kmt bin this reach, how she ripe, she a fruit r vegetable? and the same thing wah blazer say how it help we
16:13 08/13 2008
THERE IS A HOT GIRL SECTION, WHERE IT WOULD B RELEVANT
DubWize said
16:17 08/13 2008
tried to post in the hot girls forum but true some ppl like privatise dem tings it could not post in their anyway did not want to upset anybody with the post i will keep di gyal post dem to mi self. I never know ppl a bun fire pon pretty woman..... Sorry
-- Edited by DubWize at 17:19, 2008-08-13
08:08 08/14 2008
DubWize wrote:
tried to post in the hot girls forum but true some ppl like privatise dem tings it could not post in their anyway did not want to upset anybody with the post i will keep di gyal post dem to mi self. I never know ppl a bun fire pon pretty woman..... Sorry
-- Edited by DubWize at 17:19, 2008-08-13
kmt.. This should be in the Men's Lounge.. Somebody move this please
dj_fraydo said
08:10 08/14 2008
up to di time
Kenny said
20:19 08/17 2008
nice
20:20 08/17 2008
she can gwaan
THUGG said
21:57 08/17 2008
NICE
22:00 08/17 2008
watse...di man dem a try hard fi find tings fi post & jus a poat waste tings BADANG!!!
chinojermz said
20:59 08/20 2008
my thumb is facing the ground and i m saying BIN DAT SHIT
Dee Dre said
10:22 09/02 2008
mi nuh see ntn special
and mine yuh "RIPE" argument youth
a fruits alone ripe
10:30 02/20 2009
she ulgy like