yo mi want you fi tell me know cause i just spot ms emily crooks yes that little hotty mi naw lie she is the celebrity i would love to take and have for dinner if you know what i meanthe woman body well fit damn she got it like chocalate any way which celebrity female in jamrock you say is a real hotty right now who got it lock yo what me just spot today ms crooks got it lock de body and looks eally sell off.........
13:26 08/08 2008
mi nuh kno who names suh
bad4life71 said
22:49 08/10 2008
mi worst shem
Dups said
22:54 08/10 2008
She nuh all that, Candice mi seh,
dj_fraydo said
12:23 08/11 2008
needa mi
08:14 08/14 2008
D man seh "she got it like chocalate" My yute u full a lyrics.. D girls dem must a mad ova u..
mizz_backas said
08:40 09/07 2008
lol rubs
tallp said
00:28 02/16 2009
emily crooks a ole bed my boss and beaten stick but one mans thrash is a next mans treasure still
13:51 02/16 2009
mine u talk bout u wah ave for dinner
13:51 02/16 2009
Prezi said
13:53 02/16 2009
who him a talk, mi clueless a who?
ICE_COLD said
15:19 02/22 2009
Sunshine mi seh or ZJ Nikki Z
badbassy said
08:04 03/03 2009
08:08 03/03 2009
bLaCkBeatZ wrote:
mine u talk bout u wah ave for dinner
AND NO WE DONT KNOW WEH U MEAN
YENDIE AND KIKI ALL THE WAYYYYY
Ranade said
13:03 03/05 2009
@blackbeatz
shottafiyah said
19:59 03/05 2009
20:01 03/05 2009
would love to take and have for dinner if you know what i mean?????????????????????????? wow i though bowing was a taboo..... in ja wat happen its legal now?
THUGG said
20:05 03/05 2009
jonathan wrote:
yo mi want you fi tell me know cause i just spot ms emily crooks yes that little hotty mi naw lie she is the celebrity i would love to take and have for dinner if you know what i meanthe woman body well fit damn she got it like chocalate any way which celebrity female in jamrock you say is a real hotty right now who got it lock yo what me just spot today ms crooks got it lock de body and looks eally sell off.........
HAVE FI DINNER................ERROR.......ERROR......ERROR............UTE WATCH U TLK IT WOULD BE BEST IF U LEF DI ZONE
YENDIE AND KIKI ALL THE WAYYYYY