fell bored so mi ago start a topic.........................................so who hve a tatoo which part it deh and who no have none which u waant it ????????????????????????????
20:27 07/05 2008
dont have any, dont want one
20:30 07/05 2008
what the Fu*k is with these foolish posts......bin this please!!!!!
09:05 08/02 2008
dont have 1 not plannin on havin 1 anytime soon
20:45 08/11 2008
nuh have none
sting said
19:24 08/15 2008
so uno trash mi post
mi soon bun down the zone
mizz_backas said
19:25 08/15 2008
i have two, one on my back and one on my hip
bad4life71 said
19:25 08/15 2008
kmt garbage pan fi this
sting said
19:26 08/15 2008
mi love the one the pon the lower back
mi see couple girl a mi job wid it ..............................mi affi say dammm
19:39 08/17 2008
aww cheer up sting
17:44 09/11 2008
Dont have.. Was thinking about one on the arm or leg
Rat said
21:42 09/16 2008
nuh hav none
Enterprise said
01:11 09/28 2008
dis get bi afta one reply and still get 64 views and 11 (plus my 1 mek 12) replies...funny thing about opinins huh?
kingj954718876 said
12:20 10/18 2008
BORN-right wrist HUSTLER-left wrist mi madda name pon mi neck
Western A said
08:54 11/15 2008
HAHA
I HEAR A MAVADO TUNE A TALK BOUT MAN WID WHOLE HEAP A TATOO
HUSTLER-left wrist
mi madda name pon mi neck