A blackspyda a teach mi some thing suh when mi get hard mi thank him caa the rest a designer them nuh tek time out and tell mi nuh tip..
Suh thanks to Spyda the bosssy...
Gully Ova War...Mi just a learn
ANDREDESIGNZ said
20:27 06/15 2008
zeen
tajge said
20:27 06/15 2008
di man tekk all the change outta him pocket an picture it
20:28 06/15 2008
lol tajge
20:28 06/15 2008
whey the ra** is this
Demitri said
20:29 06/15 2008
kool
djshadow said
20:40 06/15 2008
cool pics
Glitch said
17:40 06/16 2008
Yeah yout do u thing mi like it, this look better than may first try, just practice
-- Edited by Glitch at 18:48, 2008-06-16
17:41 06/16 2008
so siickk!
17:43 06/16 2008
haha
like how u use da art from the shirt...
nice 1
ladyvane18 said
cool
Dj.Delvito said
17:46 06/16 2008
titus wrote:
so siickk!
??????????????
Glitch said
17:49 06/16 2008
STAIN leave the man alone the man a start out....
sting said
15:51 06/17 2008
gone do u think mi family
15:52 06/17 2008
uno stop gi the man false hope no ..tell him say a f**kry this ..need whole heap more practice
21:42 06/24 2008
lol @ stain and JB
evon jr said
11:42 07/31 2008
a wha kinda paper dat fold up next to the coins???a JUTC bus ticket...dats not ballin...jk me a mek mi yute....continue wit u ting
Junior_J1 said
11:46 07/31 2008
19:22 07/31 2008
this is the beginning Rohan not bad but the merge could of been better. You could of faded in the pictures more etc but you're still new to this so in due time you'll get better. I think I need to get back to graphics.
Suh thanks to Spyda the bosssy...
Gully Ova War...Mi just a learn
-- Edited by Glitch at 18:48, 2008-06-16
??????????????