One night a man was was relaxing watching TV when out of the kitchen comes his wife with a pan --BOOF!-- "a who nayme Shiela?" asked the wife, "mi disya payp eena yuh pocket wid di nayme Shiela pon it, who is she?". The man rubbing his headback said "me and Richie did dung ah di racetrack tiddeh an dat is di nayme of di horse weh we bet pan, a wah duh yuh?!!". So the wife apologized, kissed his headback, and went back to her chores. 15 minutes later the wife storms out of the kitchen again --BOOF!! BAM!!-- "A WHA DUH YUH?!!" shouted the husband, and the wife shouts back "YUH HORSE DEH PON DI PHONE!!".
bad4life71 said
22:12 05/16 2008
22:20 05/16 2008
xForcex said
22:21 05/16 2008
WWWWWWWWOOOIII
najah said
22:23 05/16 2008
eccentrix said
22:25 05/16 2008
22:06 05/17 2008
funny everytime!!!
kinkz said
22:07 05/17 2008
whaaaaaaa LMFAO
fyahhh said
22:09 05/17 2008
djshadow said
19:42 05/18 2008
griffin said
21:15 05/18 2008
lol mad
the doc said
21:18 05/18 2008
zortec said
21:18 05/18 2008
STUWY77 said
17:53 05/19 2008
every time i hear this it's still funny
18:57 05/19 2008
dwllllllllllllllllll see it already 2 but stilll funny
comes his wife with a pan --BOOF!-- "a who nayme Shiela?" asked the wife, "mi disya
payp eena yuh pocket wid di nayme Shiela pon it, who is she?". The man rubbing his
headback said "me and Richie did dung ah di racetrack tiddeh an dat is di nayme of di
horse weh we bet pan, a wah duh yuh?!!". So the wife apologized, kissed his
headback, and went back to her chores. 15 minutes later the wife storms out of the kitchen
again --BOOF!! BAM!!-- "A WHA DUH YUH?!!" shouted the husband, and the wife shouts
back "YUH HORSE DEH PON DI PHONE!!".