mi deh inna a class and we feel bored so we a ask some crazy question and thiss was one of them. so i said tell me ask the girls in the zone di question also.
honey21 said
16:41 04/07 2008
i like it from the back
sting said
20:05 04/07 2008
honey u have the same answer as the girl them today
minksta said
18:38 04/10 2008
hmmmmmmmmmi dont have a favourite
Mekhilla said
09:51 04/13 2008
well mi no bias really i like most of dem...but backshot an foot pon shoulder...i dunno dem jus kinda make me tingle =)
Mrs. Modo said
23:52 06/06 2008
well any position is good as long as he is hitting the spot, but u done know backshot workout the best out of all a dem.
Gangsta Natz said
23:54 06/06 2008
backaz a fi mi position a di killa position that... that touch my spot and cow girl AKA bein on top crazy
sub0 said
23:55 06/06 2008
a so di girl dem a move
06:30 06/11 2008
Clarksman said
09:37 06/12 2008
ok natz
09:39 06/12 2008
lol@sub0
Klanz Man said
09:40 06/12 2008
Gangsta Natz wrote:
backaz a fi mi position a di killa position that... that touch my spot and cow girl AKA bein on top crazy
ok then............a dat a gwannn?
stickyfingaz said
01:57 06/28 2008
ya man majority a di ladies dem luv di bakkaz no matta how dem a bawl an a moan an groan bout it 2 hot!!
JamaicanQueen said
10:42 07/07 2008
wait deh me neva answer this quetsion already, well i love and no foot pon shoulder
ladyvane18 said
10:45 07/07 2008
foot pon shoulder,and any others that feel good
10:46 07/07 2008
ladyvane18 wrote:
call mi 203-685 361*
11:11 07/07 2008
JamaicanShem wrote:
ladyvane18 wrote:
no call me!! 1-473-403-0168 plzzzzzzzzzz!!
call mi 203-685 361*
steppz said
11:14 07/07 2008
its the position that i pray to god in u kno wen u clapse ur hands an pray and kneel down yeh dats ma fav
call mi 203-685 361*