mi and mi linky them a argue bout which dancer betta yah now him a say john hype but mi a say ding dong mek mi ask uno and see who uno rate
dappa75wifie said
21:52 03/18 2008
yup yup
fyahhh said
23:36 03/18 2008
are you for real ding dong vs john hype.????????? john hype tek dat one for sure
23:36 03/18 2008
i doh give a f**k
viper_3kj said
23:37 03/18 2008
Nuh Have a Clue mi nuh follow up them things deh, mi think a waste a valuable time
tallp said
04:27 03/19 2008
ding dong mi sey still
vybz10107 said
07:06 03/19 2008
ME A THE BEST DANCER AS TO THE QUES MI FEEL SEH A HYPE
K17 said
07:13 03/19 2008
ding don mi seh
08:58 03/19 2008
mi nuh too falla dem up still..but ding dong dance dem a mostly instruction dance while when hype did a go hard a some sick dance moves d man come wid. so mi nuh kno bout now..nah pree nuh danca. gal mi seh
Nemsi said
09:02 03/19 2008
nuh muss ding dong .. john hype clash hima miamo and lose lol... but overmars better than the two a dem to me membaaaaa ravers to the world.. .and hten u have dancers we tough but nah buss
him a say john hype but mi a say ding dong
mek mi ask uno and see who uno rate
-- Edited by Nemsi at 10:05, 2008-03-19