I just saw that on TV and wondered if anyone actually would wear them. Call Me Panties are underpants with a little pocket for the cell phone. On the Website they recommend to turn the vibrate of the phone on.
Sean Mobay said
20:49 03/17 2008
THEM DEH A FI FREAKS
20:50 03/17 2008
ra**ssss /....lol
Riddim Daddy said
20:52 03/17 2008
kmt idiat thing dat
20:52 03/17 2008
lololol
20:54 03/17 2008
kmt
20:56 03/17 2008
LMFAO!!! I dont think it would look good under my jeans wid di phone in it...
12:15 03/18 2008
dat a fi d girl dem who a run from d beating
Kaos said
12:20 03/18 2008
Kaos To di World
Thanx Miggs mi ago buy 2 now!!
Hey!! afi mi girl duh enu a nuh fi me ...LOL
tajge said
22:28 03/18 2008
School Girl woulda love dem things deh
23:08 03/18 2008
so if yah wear clothes an u waah ansa yuh phone in public everybody a go c u a feel up yuhself
bad4life71 said
23:09 03/18 2008
ahahhahh lol it mad lol
Casino said
23:50 03/18 2008
well mi job a fo tek dem off still mi don, mi will willingly tek off dat, or any sexy panty offa a hot girl, i no too tek offf bingo tho, she affi tel it off herself, lmao
23:58 03/18 2008
whey di hell. i dont see the point of those underwears
Garrick said
00:01 03/19 2008
KMFT
AJ said
00:13 03/19 2008
wtf
00:27 03/19 2008
stripper ting this
CV said
17:41 03/19 2008
u nuh fi ask dem girl deh fi fone call ... da fone deh condemened
I just saw that on TV and wondered if anyone actually would wear them. Call Me Panties are underpants with a little pocket for the cell phone. On the Website they recommend to turn the vibrate of the phone on.
To di World
Thanx Miggs mi ago buy 2 now!!
Hey!! afi mi girl duh enu a nuh fi me ...LOL