Yow and all through the whole process the girl look like she's not even feeling a thing, wonder if she's a young pro at this, you be the judge.
11:23 03/07 2008
yow d likkle gal a fcuk long time
she nah feel nutten
but dem yutes yah tek d ting too far...dem a try mek a proppa film
sting said
22:49 03/08 2008
a that a gwaan
Riot_Tresanne said
22:54 03/08 2008
thats not norman manely high,,i live near it and they don't wear that uniform!!!! a must sum country school bcuz yuh nuh hear how the boy a talk like him come frm mucco
15:06 04/06 2008
eehh
15:12 04/06 2008
mi nah ave nuh pickney... mi jus watch dis dem crazy
Da MaGiC oNe said
15:18 04/06 2008
da gal deh a smile n a grin har teet wen shi a get it..shi want a man fi f**k har di right way
Jamdon_1 said
11:22 05/11 2008
what a ra**!! pon di step? mi b*m*o dem pickney noh easy a ra**
jamaicandude said
11:23 05/11 2008
huh?
Dane said
11:25 05/11 2008
eeeeeeeh
STUWY77 said
08:24 05/12 2008
young porn star in the making
Keneilb said
20:13 05/12 2008
ah bwoy
zortec said
20:15 05/12 2008
Professional
wrenxz said
12:00 05/29 2008
lol....mad sitten fi watch
Dreisus said
23:42 06/01 2008
the sex tape ting gone a ja now
Youthman Promotion said
06:59 06/07 2008
mi have two things fi seh.
Imagine u hear seh u daughter a get kick from school and them call u in, when u in the principal's office him tell u why and them u see him a put in the tape fi show u. and u kno seh more than likely the child is gonna be sitting beside u. what would u do when u start see it lol.
and the next thing, a nuff p*u**yy pon yea watch that and get them kicks outta it, u kno lol
Yow and all through the whole process the girl look like she's not even feeling a thing, wonder if she's a young pro at this, you be the judge.