Obama straight!!! ... Hillary just deh deh fi cause trouble
18:30 02/27 2008
i dont even know
Bucky said
18:33 02/27 2008
haffi waan obama win ,the man a try basically end partisan politics,dat a like a degarrisoning jamaica,but yo him no really hav a record since him join senate,him bring no important bill and him berely vote,sry yah hilary u hav it on paper but the pepl dem waan a change
DJ O.P. said
18:34 02/27 2008
fi tell yu di truth, the best mon fi defen america is a man named ron paul he is a republican but if you were to do any likke bit a research pon him you would see he has the clearest vision... but since the media shits on him without end, he doesnt stand a chance..so mi seh obama
Sandokan said
19:32 02/27 2008
Obama have the momentum and plenty people supporting him. He is well cool under pressure, has good judgement and seems to care a bit for normal working people. (he says his favorite TV show is "The Wire" on HBO) Unlike Hillary who is str8 sell-out..
19:33 02/27 2008
obama mi seh
19:33 02/27 2008
so hol on i wuzn following is dese two alone left or dem jus so far ahead it nuh mek nuh sense fi nobody else compete?
19:35 02/27 2008
almost black president is america ready for it...if they wanna be a superhead then this is what they need
22:34 02/27 2008
i honestly dont want none of them2 win
Garrick said
22:36 02/27 2008
Obama...if they dont assassinate him.
16:02 02/28 2008
17:54 02/28 2008
obama agree with Garrick lol