PLEASE WATCH THE WHOLE MOVIE TRUSS ME IT MADDDDD.......WHATS REALLY GOING ON IN THE WORLD
Chosen said
12:19 02/25 2008
Please my MZJA family ...i beg you to watch this whole movie......you will really realize the intentions of these CURRPT people!!! FIYAH A GO BUN!!!! http://www.zeitgeistmovie.com/ watch the whole movie!!!!!!!
Bless Up Mi MZJA Family!
18:33 02/27 2008
i'll try and watch it one of these days. But i think i read somethings about it
Chosen said
11:15 02/28 2008
Truss Me if you tek the time....you will learn nuff inna dis movie!!!!
blackspyda said
11:16 02/28 2008
mi tired fi watch that
DJ O.P. said
11:21 02/28 2008
aah chosen..mi juss did a try teach di people bout dem ting deh..you are enlightned mi fren...
Chosen said
18:02 02/29 2008
People need fi know wha gwaan inna di world.....we need fi open we eye dem!
13:04 03/02 2008
ok...
ANDREDESIGNZ said
13:06 03/02 2008
ah
YUNG_BERRY said
09:48 06/06 2008
watch a ready
Mellow_Moods said
22:59 06/18 2008
kool....
23:00 06/18 2008
thanks but this 2 hrs long
Dj.Delvito said
23:03 06/18 2008
watch dis alredy bt it good man
princekris said
11:31 06/19 2008
jus done watch it. jah know. i figured most of this stuff out myself already but it jus added to wat i realise is a bunch of crap we all livin. di movie madddddddddddddddddddddd!!!!
Please my MZJA family ...i beg you to watch this whole movie......you will really realize the intentions of these CURRPT people!!!
FIYAH A GO BUN!!!!
http://www.zeitgeistmovie.com/
watch the whole movie!!!!!!!
Bless Up Mi MZJA Family!