spyda juss play a chune bout..gal yuh neva kill no pickney from yuh born yet...mi a wonda if di i dem think abortion is acceptable under any circumstances?..be honest
DJ O.P. said
11:39 02/22 2008
serious topic.maybe too serious for some
11:41 02/22 2008
lol, u know i never knew what that song meant until couple years ago. lol. But yea i can walk in a cemetary. (in terms of the song)
jathugs said
11:42 02/22 2008
some gal cant even past it
Garrick said
If a woman is raped den that is acepptable...otherwise, no.
i can but people gotta b there with me
Mekhilla said
i can walk...jus my opinion but i think if u can have sex den u can handle anythin dat come wid it...i mean come on nowadays wid all the types or protecion ppl fi stop move careless if dem no want kids
Riot_Tresanne said
11:43 02/22 2008
WOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SOME A DEM A WALKING CEMETERY !!!!!!RAEEEEEEEE
Shockwave Ent said
11:44 02/22 2008
unless me ago fuk a gyal inn deh or a female duppy or bury somebaddy weh di ra**s me a go deh faaa some gyall cyaaa walk pass cemetary doah dem ago hear mama mama mamam
11:44 02/22 2008
i said it once and i'll say it again, pregnancy doesnt happen immediately. so whether u rape or not, no sense sitting around waiting until next period
Garrick said
11:47 02/22 2008
If a woman is raped den that is acepptable...otherwise, no.
Garrick said
11:49 02/22 2008
mi understand wah you ah say CP
Garrick said
11:58 02/22 2008
mi understand wah you ah say CP
steppz said
13:10 02/22 2008
i will run past the cemetry but not walk
16:45 02/22 2008
STEPPZ.MADDDDDDDDDD
kurt said
16:46 02/22 2008
RITE NOW MI BUN DEAD AND CEMETRY MI NUH INNA NUTTIN WID DEM.