Sex can be a bit boring so at times little words of encouragment can help the matta, do you talk during sex?
Is a turn on, and what do you like to say to your mate? What do yu like the person to say to you?
or are yall di silent type and jus grunt a lil
Do you ask 'who's is this' OR , 'you like this baby'
Mek wi chat no and dont be shy!!!!
jathugs said
11:31 02/22 2008
mi like wen di girl dem bawl out "yesss daddy"
Garrick said
11:33 02/22 2008
Di woman dem fi mek noise during sex. Dat dem ah get it the propa way
DJ O.P. said
11:33 02/22 2008
mi neva used to talk too much inno..but since mi meet mi woman..she love hear mi talk nna patois when mi a beat it...mi find it funny still
11:34 02/22 2008
mi love when di girl dem seh all a mi nickname..
SHem, JamaicanShem, Mi Middle name mi last name mi street name, mi ladies name and SHAMPOO
Riot_Tresanne said
11:34 02/22 2008
WELL YEA TALKING DURING SEX IS GOOD AND EXCITING,,,BUT MINE WHO FA NAME YUH A CALL,,,BETTA YUH SEH YES DADDY THAN YUH SEH MARK FI ANTHONY LOL LOL
jathugs said
11:35 02/22 2008
sometime mi lol wen di girl start bawl...and saying some stuff i neva heared b4
Shockwave Ent said
11:35 02/22 2008
lol tressanne u see u
jathugs said
11:37 02/22 2008
mine innuh roit!!!!!!!!!!!1
11:38 02/22 2008
@ thugs. u a something else
11:39 02/22 2008
Lol @ Tresanne... i say Baby... cah one time di man ask mi to say him name and mi figet it... funny ting is i was dating dis man for 6 months
Mekhilla said
11:39 02/22 2008
u have to talk to your partner so they kno wen they makin u feel good like lets say di man do sumn an i like it an den he switch it up to sumn dats not so good...well...have to let him kno to go back to what i like =D im a silent type still...but wen i talk i mean it
12:37 02/22 2008
Riot_Tresanne wrote:
WELL YEA TALKING DURING SEX IS GOOD AND EXCITING,,,BUT MINE WHO FA NAME YUH A CALL,,,BETTA YUH SEH YES DADDY THAN YUH SEH MARK FI ANTHONY LOL LOL
lol tress u sound like a buna girl but anyway mi love wen shi express di satisfaction and pleasure weh she a get verbally. n ye mi talk to but not nuff...lol
mercurymecca said
12:50 02/22 2008
mekhilla mi like u style !
but from wha me see mi realise girls love to talk dats y dem vibes up so much to munga tune wine pon it & talk
some a dem shy still but as man a we fi a gi dem d likkle nudge...
talkin adds MUCH MORE to the sensuality to the act
i mean dats where the word sensual comes from...SENSES...so mi jus mek sure mi appeal as much to all SENSES....touch, sight, hearing...ongle ting mi naa too get too familiar wid the TASTING...BIG MAN TING !!
steppz said
12:57 02/22 2008
men always as who's is it whos is it and u like dat u like daddy dick woooooo i haffi lauf i no say nutten i get no sex
13:00 02/22 2008
lol, yoh si u steppz...
kurt said
13:04 02/22 2008
yea man u haffi talk during sex or else it would seem boring just stabbing away not sayin a word
steppz said
13:06 02/22 2008
stabbing kurt? i no get it stabbing?
13:17 02/22 2008
... lawd kurt is a bully lol
mercurymecca said
13:21 02/22 2008
STABBIN REAL NECESERRRRRRR
ALSO U HAV D SHORT JUCK & DEEP JUCK
U HAV TINGS LIKE
WALL SCRAPER