K17 said
10:17 03/24 2008
wen it start?
warhawk said
14:43 04/24 2008
it starts now illustrator or original drawings no photoshop allowed
tony_flamingo said
11:33 05/13 2008
Yes people! Big up yuhself Warhawk, di idea contest mad! Mi hope seh ah nuh too late fi enter di thing! Di illustration dungyah ah fi one swiss soundsystem (selecta=reggae artist, don't it?) Yow, ANDRE_DESIGNZ: Yuh da own di place? Ya move ill!
- Must be original graphic work and every shape you create is your own.
- Can use a photo as a reference
- Auto trace in illustrator is like auto tune in protools and is not allowed.
- add your own flavor to it.
- Could even draw a cartoon as a reggae artist or dancehall artist but must be done on computer when its all said and done.
- No photoshop effects please.
- drow shadows, gradients, blurs, gradient mesh, and fiilters (In Illustrator) are allowed
Aight the deadline is to be announced still I will wait till I see people that wanna try a thing.Big up yuhself Warhawk, di idea contest mad!
Mi hope seh ah nuh too late fi enter di thing!
Di illustration dungyah ah fi one swiss soundsystem (selecta=reggae artist, don't it?)
Yow, ANDRE_DESIGNZ: Yuh da own di place? Ya move ill!