Me nuh live ah U.S.A but mi think there's a good chance Obama can be di next President. Wah unu think?
mattbossy said
21:29 02/09 2008
USA nuh ready fi nuh black president dem ago kill him...but him can still win the democrats
21:30 02/09 2008
i dont know... look sticky
shardo said
if USA nuh ready now wen dem ago ready????????
DJ Miggs said
true at what mattbossy say if him win them ago kill him
shardo said
21:32 02/09 2008
but if dem kill him War ago happen
DJ Miggs said
21:36 02/09 2008
what kind a war it just ago happen and done like JF Kenndy
shardo said
21:37 02/09 2008
but how dem kno ah 1 black man d'weet
mattbossy said
21:38 02/09 2008
when the racism stop...dat will be.....u tell me
21:39 02/09 2008
agree wid matt
shardo said
21:40 02/09 2008
racism will neva stop... yuh ever go ah places like Wyoming 1 black man inna di whole skool
mattbossy said
21:53 02/09 2008
then i guess there will never be one..at least him can get a VP
21:54 02/09 2008
mi nuh know wah unuh a talk bout???
23:33 02/09 2008
OBAMA TO DI WURL
Casino said
23:37 02/09 2008
honestly if dem kill obama it nah go turn out d saem way like kennedy, different day and age now, a wulda caos inna d states, member dat, not even if dem kill him, once obama die of any sort, even if he dies naturally its gonna be war. TO DI FUKKIN WIRL
23:39 02/09 2008
LOL CASINO WELL SAID
10:54 02/10 2008
mi want him fi win closest ting to a black man
Tweeta said
10:55 02/10 2008
no cuz there are alot of undercover racist people out there who would rather die, n there r just waiting on the day to vote to kick him out
UV RAYS said
10:56 02/10 2008
if dem kill him civil war ago bruk out
living it for ever said
11:05 02/10 2008
him will def win the democrats! and I hope he is goin to be the next president. About racism will never stop and that they prolly could kill him; I was thinking about that the other nite and Im sure, him and him ppl are well prepared and he´s goin to get heavy security! as a matter of fact tho, this is goin to be a hard time for him family and himself as well! But that only shows how much he is willing to take any burdens to make him ppl rise. I know nuff respekk is used so often just as a phrase, but in this case: NUFF RESPEKK!!!!