this is why i stick to one man n one man only there is no dick is worth my life ladies stick to ur man n men stick to ur woman dont be one of the aids mans victims ... live long n healthy blessss
blackspyda said
14:02 02/01 2008
dem fi kill dat b.l.o.o.d.c.l.a.a.t man and people must stop having unprotected sex unless they are very very safe that the partner is safe...but the man fi dead
dappa75wifie said
21:15 02/01 2008
fe real but him soon dead anyway but him ha fe take ppl ith him u hear him seh him want 4 mil ppl with him that is maddddddddddddddd me stick to me man lol
21:17 02/01 2008
more ppl neeed fi read this big and serious
minksta said
21:35 02/01 2008
Damn...........that guy is cruel. Bwoy Wifie you right.....one man and one man only.
dappa75wifie said
22:00 02/01 2008
fe real
mattbossy said
00:12 02/02 2008
ting like dat can real an him nuh go prison
AJ said
00:17 02/02 2008
wait dis tru
swif said
00:23 02/02 2008
TURE U NEED PROTECT YOURSELF
00:41 02/02 2008
fuk up
00:42 02/02 2008
wrap it
Vixside said
12:20 02/02 2008
this is madness
Figs said
13:19 02/02 2008
Dat p*u**yy fi dead!!!
13:21 02/02 2008
jah kno
Glitch said
13:23 02/02 2008
Damn---
KLite said
13:32 02/02 2008
a f**kry dat him do still dats y all a wi fi use boots even if is unu personal partner and get tested.
http://www.livevideo.com/video/34725EFE21004E4F9BA8B68DB5C33EED/i-have-infected-over-15-000-yo.aspx