djbonx said
12:48 01/16 2008
thanx
Dj Moet said
12:52 01/16 2008
DIS NAW WORK YOU AFFI PAY
living it for ever said
20:44 01/16 2008
seen just a white page. how it work for u guys?
shardo said
22:48 01/23 2008
yuh nuh affi pay fi CVM... yuh affi pay fi Hypetv and TVJ
blackspyda said
22:50 01/23 2008
this mad mi tek out the cvm and put tvj and it was live this ting maaaaad
jathugs said
22:51 01/23 2008
its not live tv!!!! mi been have dis and if u watch all day it s gonna be the same thing ova and ova!!!!!!!!!!!!
shardo said
22:52 01/23 2008
no it seh yuh affi pay fi it... it only show di preview
DJ Miggs said
22:52 01/23 2008
blackspyda said
22:54 01/23 2008
no@jathugs a lie that mi memba when west indies math was going mi go pon it and it was showing then after that it carry er live.. ot look like a sumtimes it show live yuh see mi
jathugs said
22:55 01/23 2008
yes somtime like if a event a gwaan!!!
DJ Miggs said
22:56 01/23 2008
it nah work fi me. all me a see it the same thing over and over how it work?
shardo said
22:59 01/23 2008
u affi sign in
DJ Miggs said
23:01 01/23 2008
it start work ahh me boss bless up
blackspyda said
23:04 01/23 2008
miggskills mi get fi find out seh u a fool enuh every damn new software yuh get yuh dont know how fi use it yuh cant sit down and try figure it out...damn yuh fool..yuh know fi use virtual dj already and mi can bet seh if yuh get a new version fi it u ago seh yuh dont know how fi use it...man
LIVE TV
-- Edited by Crazypickney at 01:32, 2007-12-29