beyonce i KNOW 4 A FACT DAT BEYONCE IS A FRAEK>>>>>>> AND RIHANNA IS A LITTLE 2 ****Y 4 A CARIBBEAN GIRl.. so beyonce is my picki hav a big tree pole 4 her p*u**y katt 2 whine on..
-- Edited by mz más quería veterano on Thursday 21st of October 2010 01:55:33 AM
23:10 12/12 2007
Yo rite yah now if you choose any of dem you cant go wrong but when its all said and done me woulda chose B still cuz she have a shape deh weh is a killa ....and har beyonce wine jah kno ... Riahnna kinda have a huge ass forehead
23:25 12/12 2007
crazypickney!!
j_anthony said
08:20 12/13 2007
NEW TOPIC SHEVA OR CRAZYPICKNEY???
massive vybe said
08:56 12/13 2007
well, dis is a really hard decision.... beyonce or rihanna... rihanna or beyonce...
to be honest i have to say....
K SEXY STR8!
SHE IS A REEL BEAUTY... I BET SHE NOT EVEN NEEDS MAKE-UP FI LOOK GOOD! BUT HEY... IT'S NOT ALL ABOUT SEX... I ALREADY WOULD BE GLAD IF SHE JUS GOES OUT WID ME SEEEEEEEN
my cents
-- Edited by massive vybe at 08:58, 2007-12-13
skendon said
09:32 12/13 2007
beyonce hands down. wa kinda q dat??!!! if mi did waa a cow mi wud pic bessy out pan di greens fi buck mi dwn. cuh hanna 4hed man! jesas crise
j_anthony said
09:38 12/13 2007
shevas or crazypickney??? which one????
massive vybe said
09:50 12/13 2007
j_anthony wrote:
shevas or crazypickney??? which one????
to be honest me nuh know shevas + me hear seh cp a hottie so my vote goes to crazypickney
Rakeem said
13:06 12/13 2007
rite now.. mi woulda luv fi try beyonce... den mi tek it Rihanna mad mad afta dat.. yea a suh mi thing set up....
Beyonce first and Rihanna pon di double....
16:13 12/13 2007
Kool nuh rakeem but a madlinkzz
fyahhype said
16:14 12/13 2007
beyonce....for some odd reason
DaveP1128 said
15:33 12/21 2007
Ri-Ri is my pick!
TMFA said
23:10 12/21 2007
BEYONCE CUZ SHE LOOK STRONG AND GOT BODY THAN RIHANNA
23:41 12/21 2007
20:22 12/22 2007
skendon wrote:
beyonce hands down. wa kinda q dat??!!! if mi did waa a cow mi wud pic bessy out pan di greens fi buck mi dwn. cuh hanna 4hed man! jesas crise
beyonce i KNOW 4 A FACT DAT BEYONCE IS A FRAEK
-- Edited by mz más quería veterano on Thursday 21st of October 2010 01:55:33 AM
well, dis is a really hard decision.... beyonce or rihanna... rihanna or beyonce...
to be honest i have to say....
K SEXY STR8!
SHE IS A REEL BEAUTY... I BET SHE NOT EVEN NEEDS MAKE-UP FI LOOK GOOD! BUT HEY... IT'S NOT ALL ABOUT SEX... I ALREADY WOULD BE GLAD IF SHE JUS GOES OUT WID ME SEEEEEEEN
my cents
-- Edited by massive vybe at 08:58, 2007-12-13
to be honest me nuh know shevas + me hear seh cp a hottie so my vote goes to crazypickney
lol lol i agree wah kinna question dat