Vintage dancehall requests here......"No newbie request will be answered
GA said
06:38 11/25 2007
Vintage dancehall requests here........
MonEyBeLLy said
08:08 11/25 2007
yow yuh fi open wah forum just fi the old dancehall dem....that would be nice......oh ya mi use to b senior member and one day mi look mi gone back a member....how dat
MonEyBeLLy said
08:11 11/25 2007
oh sorry boss mi neva notice dat yuh actually mek the forum...my bad
MonEyBeLLy said
08:14 11/25 2007
mi want a song but mi nuh know the name. I think a mad cobra sing it but mi nuh sure....part off it goes like this "tek wuk inna yuh b#%b* gyal" and a next part is "moo she start bawl like cow"
massive vybe said
05:39 11/26 2007
mi is lookin fi an old tune called OK FRED... dunno bout di artist, could be errol dunkley but me nuh sure... it's an old biiiiiig booom tune...
CAN ANY1 HELP ME OUT?
@ moneybelly me tink u mean 'dun wife'....
massive vybe said
15:12 11/27 2007
any1 have the DOWN BY THE RIVER RIDDIM?
morgan heritage, glen washington and more deh pon...
21:56 11/29 2007
any body have abijah -revelation
massive vybe said
10:51 12/13 2007
as soon as my i-net connection is up & runnin again me a go post sum old riddims... promised!
the doctor said
10:53 12/13 2007
LOOKING FOR CAPLETON OLD TUNES FROM 88' COME UP TO 96' IF ANYONE DEM CAPLETON DEY SEND DEM ON I REALLY NEED DEM. THANKS
a f**kin bastard stole my "Clint Eastwood And General Saint - Stop that train" 45....
so if any1 can PLEASE upload di tune again dat would be great...
+ u get my lifetime respect (+ a free tour ina amsterdam) if u can also provide me with a clean version of the stop that train riddim....
bless up all
massive vybe said
07:31 01/09 2008
massive vybe wrote:
a f**kin bastard stole my "Clint Eastwood And General Saint - Stop that train" 45....
+ u get my lifetime respect (+ a free tour ina amsterdam) if u can also provide me with a clean version of the stop that train riddim....
bless up all
nobody have dis tune? gosh it's a classical tune a must have... hopefully sum1 reads dis message...
eekamouse said
10:08 01/10 2008
yea i have it. ima upload and post in hit singles...
eekamouse said
10:08 01/10 2008
@massive vybe
Jamecho said
11:49 01/10 2008
Anybody memba a tune weh go..."hear mi crowd a people"...need artists and tune if anybody have it!
massive vybe said
11:32 01/13 2008
any1 have dis riddim??
Level the Vibes Riddim
released 1987 on Powerhouse if that helps... i would need di version fi sum dub sessions...
nuff thx in advance
liquident said
22:17 01/16 2008
Mi ah look for ah papa san song that come out in the 90's....It go ...Who dem ah program, who dem young gal have dem eye pon.....If anybody have this....please link it up.....bless
Kronix said
19:00 01/22 2008
Anyone have this "sweetie come brush me"? Plz post
mi is lookin fi an old tune called OK FRED... dunno bout di artist, could be errol dunkley but me nuh sure... it's an old biiiiiig booom tune...
CAN ANY1 HELP ME OUT?
@ moneybelly me tink u mean 'dun wife'....
any1 have the DOWN BY THE RIVER RIDDIM?
morgan heritage, glen washington and more deh pon...
as soon as my i-net connection is up & runnin again me a go post sum old riddims... promised!
dunno fram which year....
capleton - no lotion man.mp3 - 2.94MB
(thx to johnnypistol 4 the post)
bless up all
nobody have dis tune? gosh it's a classical tune a must have...
hopefully sum1 reads dis message...