ssry to di ones dem, a instructions mi a get from the main man a sey him album a drop next February, so mi caa leak out him albums songs dem an bait up him ting ...ago see wha mi can do still
jahblem said
09:23 10/18 2007
me nah tell no lie... tru it a come out feb me wouldnt want u release the yute ting. cure is one of the only artist me support. jus a one track tho whe nuh deh a road would be good. we have freedom, my life , sunshine , break free and dem tune deh so a one new tune would be appreciated.
CALOSS said
13:46 10/19 2007
true ting but song well sick
the doctor said
12:19 10/20 2007
post the link for the tune
JA_CANE said
06:57 10/21 2007
post it mi boss, one tune naah flap him career
K_SEXY said
15:54 10/23 2007
need this one
2bashy said
17:05 11/28 2007
yo tell di big boss nuff bredreen & sistreen a support the Cure from long time star!!!!!!!!!!!! we need more a di cure. Since him a come out a jail the tune dem become rare & hard to getWAh GwaaaaN Big Boss!!!!!!!!!! Nuff Respek!!!!!!Selassie I.
back_woodz said
17:39 11/28 2007
It no matta if the chune leak....you think only 1 man ah get de promo? Free up de chuneeeeeeeeeeeeee dem...
CALOSS said
17:49 11/28 2007
it free up already unuh g look fi di chune in Reggae thread
-- Edited by slr shotta at 07:52, 2007-10-18