Chino, the son of Jamaican reggae legend Freddie McGregor, has responded to the diss that the dancehall world was talking about a few weeks ago when a not-too-subtle song by Munga threatened to sink the Big Ship.
Now, Chino, who first scored a hit with Leggo the Boy with Kip Rich several years ago, attempts to separate the rookie from the pros in Punga Don a Pebble on the Dark Again rhythm.
Chino threatens Munga with physical violence in no uncertain terms when he sings: Bout my ship a sink, what dem tinking about/Shot tear out dem grills inna mouth.
He then lowers the boom on Munga, slighting him as an artiste with robot voice and then punking him out for his half-hearted attempt to diss the Big Ship when he spits: Call up man name like dem tink is a joke Tell dem watch dem blinking approach Mi neva mean it, is just a little hype me a look Hear the little wimp him a shout
He then addresses the origin on the diss, Don Corleon of Vendetta when he snarls: Last boy try violate, him get Permanent Colgate like Vendettas What dem a do? Try send threat as Gun shot through dem friend sweaters
What do you think of this effort?
14:08 08/16 2007
Hmm... Didnt remember seeing him in the leggo the bwoy song.
Bwoy, them lyrics dey nuh mek so much sense right now, but maybe them wi sound better with the riddims
14:38 08/16 2007
npw that the article mention it a him did in deh fi real...wonda if a him did a do a rap part???
anyway mi like how d yute a defen him ting still
Casino said
02:49 08/17 2007
him say dem get permanent cool face like vendettas, vendettas is made up of don corleone an cool face
tallp said
12:22 08/17 2007
a one line munga drop" buss my gun dem ship sink" and the man dem a do a whole heap a song lol but mi guess a big ship vs don and the artist dem a defend dem ting but the song kinda lame still
Glitch said
12:52 08/17 2007
likkle clash now an then sharpen u skills a guess.
14:31 08/26 2007
I like the song still..him flow dem kinda tite and him metaphors dem is ight
sars said
17:36 08/26 2007
yow a mad chune dat ......big ship fi life
booty said
20:02 08/26 2007
What is big ship? :S
kariddim said
21:05 08/26 2007
BIGSHIP OVA VENDETTA..... STR8...Kartel got a new tune pon Di Genius New riddim it name My Gun....A Crazzzy Ting...Comin soooon
22:03 08/26 2007
-- Edited by Ill-matic on Monday 10th of May 2010 05:29:09 PM
01:17 08/27 2007
YO I like both artist still but it nah fi end up physical ....jus mek it be a lyrical ting still u zi me ...shot tear out dem grillzz inna mouth .... me like the lyrics still
Chino on the rise
01:19 08/27 2007
Big ship is the label ...you kno freddie mcgregor big ship sailin on the ocean ...yea
sexyshevas said
09:21 08/27 2007
kmt big rassclaat ship mi seh munga haad still buh if it wasnt steven riddim dem u wouldnt hear munga most ah di tym cos a steven mek di bad riddim dem sum bwoy fi kno dat di genius is ma baby so i gotta defend dat
sexyshevas said
18:55 08/28 2007
wat ah bwoy fava stephen bout my ship ah sink wat dem tinking about shot tear out dem grills inna mout yowwwww bang bang bang bang kaboom cheh
Chino threatens Munga with physical violence in no uncertain terms when he sings: Bout my ship a sink, what dem tinking about/Shot tear out dem grills inna mouth.
He then lowers the boom on Munga, slighting him as an artiste with robot voice and then punking him out for his half-hearted attempt to diss the Big Ship when he spits:
Call up man name like dem tink is a joke
Tell dem watch dem blinking approach
Mi neva mean it, is just a little hype me a look
Hear the little wimp him a shout
He then addresses the origin on the diss, Don Corleon of Vendetta when he snarls:
Last boy try violate, him get
Permanent Colgate like Vendettas
What dem a do? Try send threat as
Gun shot through dem friend sweaters
What do you think of this effort?
-- Edited by Ill-matic on Monday 10th of May 2010 05:29:09 PM