Aight mi peeps.....here wah now, mi use rapidshare like everyday...but mi want a download manager or sumn dat can download multiple rapidshare file and dat can resume a download if di link is broken....cause more time mi a download and di net chip out and mi hafi start over and it frustrating nuh hell. Mi see unuh post some rapishare application inna di forums...but most a dem confusing and dem nuh work....mi jus want a str8 4ward program fi sort mi out. Wah unuh suggest?
K_SEXY said
15:36 07/07 2007
i think thre is somthing stainless posted , will send a link that i used.Is you ip dynamic?
ghettoyute said
17:06 07/07 2007
huh? wara? I see alot a post....but dem nuh too work fi mi....mi need a good one....sort mi out nuh plz. Wah u mean if the IP dynamic?
K_SEXY said
17:12 07/07 2007
hmm. it static then, nuh move or change?
ghettoyute said
17:30 07/07 2007
Normally if mi waan reset mi IP address i jus reset ma model then i wud continue downloading....but mi tired fi a shut off the modem every minute
K_SEXY said
17:32 07/07 2007
ok well, from yu shutting off yu modem you got dynamic.
ghettoyute said
17:34 07/07 2007
yea...i guess. So mi can get sort out den?
K_SEXY said
17:38 07/07 2007
yes, i was using one so will see if i can find it .
ghettoyute said
17:41 07/07 2007
ok mi sexy sistren...bless
Glitch said
23:21 07/07 2007
I dont think U can resume unless u have a premium account with them......
23:47 07/07 2007
yea man Glitch, she post a software that doeit........she bad
ghettoyute said
15:36 07/08 2007
Yea man.....it propa....mi can resume wid it...but a slow speed it gi mi tho...but it can gwaan
Glitch said
05:08 07/09 2007
yaah man a dat mi mean still, di software meck "rapidshare" think u have a premium account wid dem.