TO DI GYAL DEM. Which Man/ Mans on mediazoneja u have a crush on?...lol
kalongi said
17:53 04/07 2008
maybe i should put up a pic and someone will feel sorry for me and say they have a crush on me
blackspyda said
17:53 04/07 2008
seeet deh now mi think a my bug willy steppz want but it seems like anybody have a big stands a chance seeeit deh nuh girl still nuh have nuh crush on me lol lol mi nah come back pon mediazone lol lol cos mi a move like board man pon the zone
17:56 04/07 2008
lol lol lol lol lol @ spyda mi start lauf again
blackspyda said
17:58 04/07 2008
lol lol lol yuh gwaan enuh lol
minksta said
18:52 04/10 2008
wow this is still going on
Mekhilla said
10:00 04/13 2008
blackspyda said
10:02 04/13 2008
this post is big lol lol
dappa75wifie said
23:50 05/02 2008
DAPPA75 BUT PLEASE DONT ANYONE TELL HIM IT MAY GO TO HIS HEAD ...LOLOL LOVE U BOO
23:52 05/02 2008
casinooooooooooooooooooooooooooooooooooooo lol ,lol lol lol hes hot hook mi up lol lol lol
23:55 05/02 2008
23:56 05/02 2008
wah u seh cat?
najah said
00:15 05/03 2008
from my name nuh deh pon unnu list it invalid. it affi guh re arrange and av bad man name pon dat
19:01 05/04 2008
Baby nuh call mi out
Buddah said
19:25 05/04 2008
hmmmm.....i see i aint reach nuh where on dis...nuh complaint tho
kinkz said
19:43 05/04 2008
@ wunna
but @ buddah..
22:37 05/04 2008
lol@intri
-- Edited by BABY at 23:41, 2008-05-04
Sean Mobay said
22:39 05/04 2008
well it look like mi a one to spyda becuz the girls them not even see me
Sean Mobay said
22:40 05/04 2008
ra**clat mi is a nobody to even crazy...
22:40 05/04 2008
lol dwllllllllllllllllllllllll @ Sean
08:42 05/06 2008
Aaww Sean, u know ur on my list
Everybody Sean is now on the list, he wasnt around when the topic created but he has somehow managed to earn his way up
but
-- Edited by BABY at 23:41, 2008-05-04