IS THERE ANY ARTIST OUT THERE BETTER THAN (AIDONIA)
onelovedane said
11:55 08/15 2010
all a unu maaad, no ****s
dames said
10:30 10/02 2010
Kartel a d closest
Dj_Mega said
10:33 10/02 2010
when you talk about lyricist and cleverness you have to say kartel & dr evil left side, mina care wat any1 wan seh dem av it on lock for intelligence! assassin is bad on lyrics on a different approach!! aidonia is good but nothing he says is mind testing really, just nuff words in fast deliverance which rhyme!
Break it down and listen the lyrics & sense behind it!
madest-one said
10:37 10/02 2010
ALL I HAVE TO SAY IS "NOPE" A DONIA A DEH 1
Dj Rocky said
10:42 10/02 2010
Saka......rite yah now a di best pos dis pon Mediazone! Aidonia a mi artiste fi life!
Rite yah now di way me see it, a because him nuh get inna no lyrical war wid Kartel yet mek people can talk. Mek dem two man kick off one day then the whole JA wi kno seh a J.O.P run di place str8!
NoKTurnaL said
11:10 10/02 2010
I rate Aidonia, but the artist I pay attention to mostly now is Movado. No bias ting.
SAKA said
11:20 02/09 2011
WOW ALL THE KARTEL FANZ REALLY NEED TO PREE BACK THERE COMMENTS
nado_rankx_jamaican_daps said
10:20 02/27 2011
put dat a side
everybody kno seh kartel mad and donia mad
wah unu really wha c is a propa clash between dem
someh like weh kartel and vado did do
DAT wulda b one a d bess clash eva
MINE said
09:58 02/28 2011
the only man right now weh can clash donia is kartel, argue ments
DUGGYFRESH said
09:59 02/28 2011
WRONG QUESTION...IS IDONIA BETTER THAN ANY ARTISE OUT THERE....NO..WELL BOWTY MAYBE