but NAZ how ya cuss so an a di odda day U staert di MAN ONE an a nuff man get diss but like I sed unu girls cyaah tek it all, all unu wah hear se unu cute wen a nuh so it go for some
@some...nuh everybody pretty we all nuh that
INTRI GET UR FACTS STR8 I NEVER START NO MALE SEXY POST HERE....MI JUS SEE POST AND COMMENT AND MI NUH NEED NUH BODY FI TELL MI IF IMS EXY I GOTS A MIRROR YAH YAH AND MI TOUCH ROAD DAILY I WORK WID THE REACTION I GET LOL
Naz I wasn't taking to you I was laughing at what Owad said. "all unu wah hear se unu cute wen a nuh so it go for some. that line cracked up me and I responded to that.
dj naz said
17:18 05/03 2009
bblunt wrote:
ugh. bitches
UGH SHEBADAS
dj naz said
17:20 05/03 2009
So_InTriCat3 wrote:
Zj Naz wrote:
So_InTriCat3 wrote:
bLaCkBeatZ wrote:
but NAZ how ya cuss so an a di odda day U staert di MAN ONE an a nuff man get diss but like I sed unu girls cyaah tek it all, all unu wah hear se unu cute wen a nuh so it go for some
@some...nuh everybody pretty we all nuh that
INTRI GET UR FACTS STR8 I NEVER START NO MALE SEXY POST HERE....MI JUS SEE POST AND COMMENT AND MI NUH NEED NUH BODY FI TELL MI IF IMS EXY I GOTS A MIRROR YAH YAH AND MI TOUCH ROAD DAILY I WORK WID THE REACTION I GET LOL
Naz I wasn't taking to you I was laughing at what Owad said. "all unu wah hear se unu cute wen a nuh so it go for some. that line cracked up me and I responded to that.
AHH INTRI WE ALL GOOD ..MI JUS TINK U SAY MI START THE CUTE MAN POST WHICH WOULD BE A GOOD IDEA IF I WAS INTRESTED IN SEEING NAY ONE HERE LOL BUT SINCE IM NOT PSSSSSH
U SEE HOW SOEM MAN HERE COMING LIKE GAL A STYLE BOUT BITCH .......MUMA AT DEM
17:25 05/03 2009
jahkno star man dem love dis di woman dem or a specific woman dem dis...mi love dem all wid mi heart...all di 1 dem weh nuh like mi love dem...MI DID KNOW SEH DIS POST WAS GONNA HAVE ALOT OF DRAMA
17:35 05/03 2009
lyndo bwoy wrote:
jahkno star man dem love dis di woman dem or a specific woman dem dis...mi love dem all wid mi heart...all di 1 dem weh nuh like mi love dem...MI DID KNOW SEH DIS POST WAS GONNA HAVE ALOT OF DRAMA BADANG!!!
YEH MI DID KNO 2
17:36 05/03 2009
bblunt wrote:
ugh. bitches
blunt indeed
mizz_backas said
17:40 05/03 2009
I KNOW I LOOK GOOD DONT NEED A HANDFULL OF MEN TO TELL ME IF THEY THINK I DO OR DONT, MY MAN TELL ME EVERY DAY AND MY MIRROR TOO! VAIN MUCH? UH HUH
-- Edited by mizz_backas on Sunday 3rd of May 2009 05:42:38 PM
dj naz said
17:42 05/03 2009
mizz_backas wrote:
I KNOW I LOOK GOOD DONT NEED A HANDFULL OF MEN TO TELL ME THAT, MY MAN TELL ME EVERY DAY AND MY MIRROR TOO! VAIN MUCH? UH HUH
tell dem backas.......... big up my man and all the other man dem weh a look mi hard raeeeeeeeeeeeeee
Wyzco said
17:58 05/03 2009
wats al the bickering abount where are the females pic!!!!! i think we accept Nudity also so feel free to throw in ur pics Girls!!!!
-- Edited by Wyzco on Sunday 3rd of May 2009 05:58:35 PM
BabyFace said
18:02 05/03 2009
ladies dem a chicken out star
Dj Tweety said
18:05 05/03 2009
21:24 05/03 2009
And women say men are insecure??? Women so strange eh?
craiggy-T said
00:43 05/04 2009
i wonder a how of the girls dem pic face get
ICE_COLD said
00:56 05/04 2009
Zj Naz wrote:
Dj_FrEeZe wrote:
:bblunt wrote:
ugh. bitches
UGH ASS HOLES
I was quoting someone
11:17 05/04 2009
WOMEN ON THE ZONE ARE TO INSECURE. PICTURES WILL BE ADDED AND A POLL WOULD BE MADE.
DJ NAZ:
Sassy B
Shottass:(nice!!!!)
GANGSTA NAS(Yummy)
INTRICAT:MMMM
BERRY GIRL AKA BUFFY( TITUS GIRL MMMM)
BABY:
CD:
CHEEKS(Stains house wife)
Prettyplustax: minus money
Riot Tresanne
Rhudes:
DJ QUIVA:
VITAL
ANY OTHER REQUESTS??????? GUYS PLEASE TELL ME!
ICE_COLD said
11:24 05/04 2009
TITUS A DI BOSS INNO
Di_Gnius said
11:25 05/04 2009
a bare hot girls inna zone,yes...u zimi only the best..
UGH SHEBADAS
U SEE HOW SOEM MAN HERE COMING LIKE GAL A STYLE BOUT BITCH
.......MUMA AT DEM
blunt indeed
-- Edited by mizz_backas on Sunday 3rd of May 2009 05:42:38 PM
tell dem backas..........
big up my man and all the other man dem weh a look mi hard raeeeeeeeeeeeeee
i think we accept Nudity also
so feel free to throw in ur pics Girls!!!!
-- Edited by Wyzco on Sunday 3rd of May 2009 05:58:35 PM
DJ NAZ:
Sassy B
Shottass:(nice!!!!)
GANGSTA NAS(Yummy)
INTRICAT:MMMM
BERRY GIRL AKA BUFFY( TITUS GIRL MMMM)
BABY:
CD:
CHEEKS(Stains house wife)
Prettyplustax: minus money
Riot Tresanne
Rhudes:
DJ QUIVA:
VITAL
ANY OTHER REQUESTS??????? GUYS PLEASE TELL ME!