mouth to mouth
breast face chest
navel to navel
p*u**yy face buddy
knee to knee
shin to shin
and skin to skin
everything have apartner star so me don't want the man dem f**k up di thing
a matter a fact da post yah fi bun..trashed and postman bicycle tek weh so him can't run da joke deh again..
the doc said
20:31 08/20 2008
I WOULD NOT!!!
eyon said
20:21 08/23 2008
uno a miss out,love do it star
EL_Capaton said
20:25 08/23 2008
no end of all argument
teacher g said
20:25 08/23 2008
some bwoy a don a day and vamp a night
Deady11 said
14:50 04/15 2009
well ra**.....!!
hydro#1 said
14:54 04/15 2009
no bow ting bun bow cat
scuppo said
14:55 04/15 2009
ppl still fascinated by this?
scuppo said
14:56 04/15 2009
chinojermz wrote:
eye face eye nose to nose mouth to mouth breast face chest navel to navel p*u**yy face buddy knee to knee shin to shin and skin to skin everything have apartner star so me don't want the man dem f**k up di thing a matter a fact da post yah fi bun..trashed and postman bicycle tek weh so him can't run da joke deh again..
u sey p ussy face buddy then u a bunn it out? u confused?
scuppo said
14:58 04/15 2009
Sound P wrote:
ladyvane18 wrote:
buddy dnt touch my mout its 4 pum pum n pum pum only
pum pum and pum pum??
lol, sounp what u catch karla saying?
14:59 04/15 2009
THE BOI WEH POST THIS A BOWAZ bin mi say
montanabanana said
14:59 04/15 2009
aint nothing wrong with oral. well except if ur bad at it
Mrs. Modo said
15:01 04/15 2009
seems to me him shouldn't even bother ask the question......
dj lin b said
15:01 04/15 2009
look like some yute a come clean.
none a dat pon d zone.
Dj Dillie said
15:22 04/15 2009
is a eata man this dat post this thing
MZ Sexual Eruption said
15:23 04/15 2009
no on enaa guh sayyes dem wud my question to u is"of what importance is tht to you"?
Talented said
15:25 04/15 2009
is this real??? lol chu i wouldn't... but let me see who a seh dem would?
u sey p ussy face buddy then u a bunn it out? u confused?