what would be a decent way to ask someone for oral sex?
warning said
03:05 03/12 2008
mi nuh haffi ask ar wen the f**k sweet ar she wi run go suck buddy
03:11 03/12 2008
Yall give mi jokes... most of yall goin on like u nuh like ur buddy suck....
jr1 said
03:25 03/12 2008
mi jus ask har
Major Krazy said
07:19 03/12 2008
Tell her "Swallowing Cum May Reduce The Risk Of Breast Cancer" LOL!
Haterzmostwanted said
22:03 03/12 2008
but wait then whats the proper way for me to ask a guy to eat me?
03:26 03/15 2008
.... good question!!
03:34 03/15 2008
seee it deh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, same ting, now she a wonnder di same ting,she a ask if she can put R pums pon yu chest and tek time siddon inna yu face!!! DI WHOLE A UNUH A FREAK!!!!!!
03:36 03/15 2008
stain... we nuh need fi sit down on unnuh faces to get that
21:32 03/17 2008
ssugarlipss wrote:
stain... we nuh need fi sit down on unnuh faces to get that
same ting!!!!
21:41 03/17 2008
Wyzco wrote:
i think u should try to disguise the fact that u asking her for something but pose it in a way that ur doing something for her. tell her doctors recommend females fellate often or once a day. it whitens Teeth, full of calcium and Protein and it even reduce the risk of Breast Cancer.
wyzco you save the link
-- Edited by Dj Rohan at 22:52, 2008-03-17
21:43 03/17 2008
LMFAO@He used the word Fellate...
21:45 03/17 2008
wah kinda argument dis 2 ra**???
21:46 03/17 2008
hahaharampage, linko & shardo unno a di boss....rampage u a di bigga boss lolololol
21:47 03/17 2008
bwooyy mi caa see how unuh a find dis funny , unuh waa purrggeeee!! wid di mz fire
kaboombazoomba said
21:47 03/17 2008
yo the man dem mad still....but yo...dont ask using words!!!!!
use eye contact bredda...luk pon har mouth den luck pon u cock...repeat this step 3 times.......she get the message instantly, touch up the lip dem...and mek she suck d finger....and there you have it...
Tell her "Swallowing Cum May Reduce The Risk Of Breast Cancer" LOL!
dis a di best so far lolololol
21:49 03/17 2008
Tihs topic is something else. Some of y'all killin me for real using spanish fly and thumpin ooman Not me a ra** me nah support it.
-- Edited by So_InTriCat3 at 22:50, 2008-03-17
scuppo said
21:53 03/17 2008
.............u rem that thing we spoke about? u gonna do it? c'mon, just once...i just wanna feel ur warm mouth around it so i can know what it feels like.....wha u sey?
Scoota said
12:08 05/02 2008
mek she think say yo nah go tel yo bredrin dem lol
-- Edited by Dj Rohan at 22:52, 2008-03-17
use eye contact bredda...luk pon har mouth den luck pon u cock...repeat this step 3 times.......she get the message instantly, touch up the lip dem...and mek she suck d finger....and there you have it...
simply as that
95% strike rate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lol
dis a di best so far lolololol

Tihs topic is something else. Some of y'all killin me for real using spanish fly and thumpin ooman
-- Edited by So_InTriCat3 at 22:50, 2008-03-17