Vintage dancehall requests here......"No newbie request will be answered
17:29 05/04 2009
any body have the best of samcook??
smokeyGti said
21:47 05/19 2009
Buju Banton - Make my Day (Troopa Jeep Mix)
rare stuff indeed.
Buro Banton - Washington Session - pon di apache label. rides same riddim as Boom wa Dis (late 80's, 1990)
longman said
09:54 05/20 2009
I AM LOOKING 4 DA BOGLE AKA GIGI RIDDIM AND MAMA BABY WAYNE RIDDIM BLESSED LOVE
nattal08 said
10:55 05/21 2009
yo zoners, me a look any and every major oney tune...
from oonu have any a him tune mi beg oonu fi upload...
respect
bigmack105 said
10:58 05/21 2009
mi have it on mediafire, how fi upload it to mediazoneja
-- Edited by bigmack105 on Thursday 21st of May 2009 11:01:21 AM
nattal08 said
12:24 05/21 2009
yo longman, use da link yah fi get giggy riddim - it have mama pon it too:
http://www.mediafire.com/download.php?gzmnhytjyy5
Di_Gnius said
12:26 05/21 2009
nattal08 said
12:27 05/21 2009
...and bigmack105, yu have major oney deh pon mediafire?
yu nuh haffi upload to mediazone, just copy and paste the mediafire link here fi me
nuff respect
nattal08 said
12:34 05/21 2009
...but if yu waan upload di major oney or anyting else pon mediazone then yu haffi go inna di correct forum, i.e Dancehall Hits/Reggae Singles then click pon 'start a new topic' and take it from there....
dejaay ross said
00:54 06/12 2009
Fool FOr Love by bascom x
Teddysam said
12:46 06/23 2009
newbie in the housem just looking
Makonnen said
22:13 06/27 2009
smokeyGti wrote:
Buju Banton - Make my Day (Troopa Jeep Mix)
rare stuff indeed.
Buro Banton - Washington Session - pon di apache label. rides same riddim as Boom wa Dis (late 80's, 1990)
Yo help me nid dis Gregory Isaacs trak.....I think its called nitemares or sumthn,heard it pun dis movie called Haven sum years bak.Weh dis yute played it pun a cyaar him stole n ting fi dis gyal him wan
MZHearTless said
05:31 07/04 2009
Fy@hhyp3 said
11:45 07/28 2009
marketjedi said
16:33 08/19 2009
1) No boogarism 2) Punanny full me head
bondreggaejam said
13:48 08/24 2009
looking for ballroom floor and mellow mood from bunny wailor. if anyone has it please post it. thanx
DJ Kem said
03:31 09/18 2009
Anybody know an old song goes like ''dem a bawl out voilence '' or dem a bawl out pirate just becuz we play wat the people want?''
i dont know who sing it or whats the title but if u have any idea and/or have it can u please upload it for me, respect n thanks!
dj tray said
03:37 09/18 2009
The song that you are making reference to is a song call Pirate anthem, it was a collaboration of Home T, Cocoa Tea and Shabba Ranks
Soon upload it and post it (if it nuh post a ready)
-- Edited by dj tray on Friday 18th of September 2009 03:40:41 AM
-- Edited by bigmack105 on Thursday 21st of May 2009 11:01:21 AM
I hope dis help u...
Burro Banton - Washington Session...
Buju Banton - Make my Day (Troopa Jeep Mix)...
2) Punanny full me head
of Home T, Cocoa Tea and Shabba Ranks
Soon upload it and post it (if it nuh post a ready)
-- Edited by dj tray on Friday 18th of September 2009 03:40:41 AM