Y MEN DONT TOUCH PANTY UNLESS IS SEX HMHMH????^^^^^^RJP^^^^^^^^^
Nickquane said
00:48 08/08 2009
if she sick yes but is not me and har wearing dem
Mizz Seductive said
00:57 08/08 2009
to rawse sum a unuh man gwaan like unuh betta dan di drawz dem itself...if unuh tek it off unuh nuh muss can wash dem n hang it out...di least...hang it out...
Nickquane said
01:02 08/08 2009
Mzseductive wrote:
to rawse sum a unuh man gwaan like unuh betta dan di drawz dem itself...if unuh tek it off unuh nuh muss can wash dem n hang it out...di least...hang it out...
if she sick i wud but is she alone wear har draws so she mus wash dem str8
ADW1N said
11:17 08/18 2009
Raydoggs wrote:
nah wash nothing like that. nothing wrong with taking it off the line but it's even better to take it off her waste line.
11:47 08/18 2009
and u know and me know its against di law fi wash panty...lol
TresZFreSh said
13:37 08/18 2009
Raja Pedz said
12:12 08/23 2009
MZHearTless said
12:17 08/23 2009
psst...inna my relationship my man clean / hang/ dry my thongs all da time!! wut 2 hide?? no stains pon mines i clean his to wtf ...
SEXy_hypE said
12:26 08/23 2009
[Click here to start writing your quick reply.]LOLZ
MZ Sexual Eruption said
12:29 08/23 2009
kmft..i was reading the thread and as me reach page 3 me affi stop yaal just ****in disgusting some a unno i must say..all when di panty dutty it still cleaner than unno weh a scorn draws,, i doah see a problem with a man taking his woman underwear off the line if she is UNABLE TO.. and thts plain nasty n wutlis if u woman sick n u go buy new panty u ago mek she put on the new draws without rinse them out or supm?? ewww!! obviosly u nuh care who fah hand or what touch them b4 she wear them!! some a unno nyam di poosey and still scorn di draws..unno inna luuuuuuu!!! me naa go tell my man fi wash my draws a muss curcumstances y im fi do tht and it affi be real bad still..but if it come to the test he better do it bcuz when apoosey time him gladly touch it n tek it off so y not tek it off the line or wash it if i am physically disable??.. me nuh see nuh $@#$% problem inna dat who naa go touch fi panty if it deh pon line or not just IMMATURE!!
MZ Sexual Eruption said
12:30 08/23 2009
pocahontaz09 wrote:
psst...inna my relationship my man clean / hang/ dry my thongs all da time!! wut 2 hide?? no stains pon mines i clean his to wtf ...
no stains!!!!! seeit deh!!
MZHearTless said
12:36 08/23 2009
prettyplustax wrote:
pocahontaz09 wrote:
no stains!!!!! seeit deh!!
NO STAINS 2 DA WORLL!!!
MADHATTER said
17:50 08/23 2009
if she is sick i wuda do it-its my take
Ryan said
17:58 08/23 2009
anything else but wash it...
mi wash my own, she wash hers.....jus so it stay
BERRY GIRL said
17:59 08/23 2009
nuh ko bwt d rest man but my babes dnt scorn my draws
Ryan said
18:01 08/23 2009
is not say scorn berry.....
basically is like some ppl av helper in house a wash dem underwear
nooooooo sah, dat nuh fi happen. u wash ur own underwear.
madest-one said
18:05 08/23 2009
YOW A REAL MAN MI HAVE WEN HIM A WASH HIM WASH EVERYTHING BUTTTTTTT MI HAVE WASHIN MACHINE SO HIM NAH GO DEH WASH DEM BY HAND.... PLUS MI WASH MI OWNNA PANTY WHILE MI A BATH BUT I'M SURE HIM WUDDA PUT IT INNA DEH MACHINE FI MI....
WASHIN BY HAND DIFFERENT DOH.......
18:16 08/23 2009
nutten nuh wrong wid takin dem up off d line still..but fi wash dem a different ting u zi mi..u betta go buy