although mi rateeeeeeeeeeee laden to the maxx but mi nah put him inna movado shoes
Mrvito said
00:20 05/07 2009
KILLAPRO wrote:
1 is a dj and 1 is a singer,suh u cant compare these 2,suh dis nuh mek nuh sense...
he's no dj he's more something in between I woud say a "singjay"
kravtz31 said
00:23 05/07 2009
Mi rate laden enuh..Probly if him strive a lil more him will be badda dan vado..
professorx said
12:50 05/08 2009
if laden continue, he will accomplish a lot in the future. a good youth who sending a conscious message
professorx said
12:51 05/08 2009
its laden
kid100 said
13:03 05/08 2009
i have to tell you guys this again that movado is in a class for him self just bob marley just like bounty killer just like sizzla just like bujubanton jus like beenie man movado is a tren setter thats right laden is an artist i love his music but movado is a tresetter busy signal is a trensetter and right now he is the most versitile artist there is that is busy some thing new all the time movado is the trenseter now cause nobody nah sound like him and can deliver like him
SAKA said
13:07 05/08 2009
KING J........ mi is a yute weh rate LADEN from rising stars. and him wicked him a d boss but in all
a dis u still cannot compare him to the GULLY "god" yo mad.
seanp said
13:10 05/08 2009
f**kry post this. Yuh caayn compare Laden to MAVADO. RUBBISH BIN FI DIS!!!
SAKA said
13:11 05/08 2009
why dont u make a comparison between RHINO and JAVINCHI
geegoboss said
13:22 05/08 2009
wtf
owkes said
06:11 05/09 2009
i think mavado is still the better one.... but Laden is the Future
ZJSnyper said
08:06 08/12 2009
Dis post fi dash weh how you compare laden with mavodo, laden a good artist but him nuh inna di barba league .
kemar give it to dem said
08:41 08/12 2009
f**kery question
showsky said
08:42 08/12 2009
gully pad mi seh still eno...
moneyboy said
08:44 08/12 2009
jim laden more av more positive tings fi talk bout....but mi affi seh mavado ..... no comparision
he's no dj he's more something in between I woud say a "singjay"