i dnt think suh...cuz if rape is having sex agianst ones will den how d man wud get sexually aroused enuff fi get a erection?? a nuh rape dat den..
Dj Dillie said
00:49 01/12 2009
Fcukery this
Teacha said
01:00 01/12 2009
yea ,,,they can ,,but memba sey a man av di hood an if him nu wa stan up im na stan up,,,
chiffon said
20:56 02/14 2009
dat can happen of course
Kingnuddy said
09:14 02/17 2009
y this deh a bin...neway of course they can
09:39 02/17 2009
so why dis have to end up in rubbish bin, the funny guy dem always a fight out, i bet if he said if a male can rape a next male, this post wudnt be in the rubbish bin.....damn idiot
Gson said
09:42 02/17 2009
yea...I aready heard dat
bblunt said
09:43 02/17 2009
in some cases depends if the biatch is a lion. strong and powerfull to take charge
scuppo said
09:44 02/17 2009
sting wrote:
if she pretty "no" if she ugly or she have std "yea"
that a say2
STUWY77 said
09:49 02/17 2009
lol.. as i said .. most definately
Dj Up 2 D Time said
10:35 02/17 2009
BLESS
jmeil said