Backseat of my van in the parking lot, but then again i have tints on my window......LOL!!
reemix_1st said
17:15 05/01 2008
yooo....spyda inspire me to raatid....dat MAAAD ratings fi lyphe mi don
Atamic K said
17:16 05/01 2008
dem seh woman love chat but it seem like a lie cause nuh a dem nah talk di tings dem
17:18 05/01 2008
LoL...i dunno which one is the most awkward...
i guess on palisadoes road...madd baccas pon one a di old airplane dem on the side a di road....
xForcex said
17:18 05/01 2008
in da bushes mi MAD
najah said
17:20 05/01 2008
mi a virgin
dappa75wifie said
17:21 05/01 2008
lordddddddddddddddddddddddd
DekaNo said
17:22 05/01 2008
as movado on the rock lol lol.
on a rock out a bottom road waah nite
MonEyBeLLy said
17:23 05/01 2008
under a bed a mine
17:24 05/01 2008
some a unno waan a
Atamic K said
17:25 05/01 2008
mi did a gi har a backaz pan di estate and someboady come and gwan like dem neva see we so mi did frighten an push down har head quick an she cunk har forid pan di railing and gwan like mi did a hug har up back way
MonEyBeLLy said
17:25 05/01 2008
dekano yuh know the amount a gyal mi capture outta bottom road pon the rocks
Jewlz said
17:26 05/01 2008
pan a ironboard inna me katty aunty house
ZJSnyper said
17:26 05/01 2008
inna mi granny foul cub a country
Major Krazy said
17:27 05/01 2008
I once had sex in the front seet of a little hatchback car. The backseet was too small, so we put the front passenger seat right back. I had to monuver in between the glove box & floor. The angle was all mess up. I had to modify my action to try & make it work. I was just getting my stride on & the girl (who I just realised was well drunk) couldn't go on & had to sleep (or pass out).
Worst sex I ever had!
reemix_1st said
17:27 05/01 2008
lol shottess not easy enuh
di most awkward place is in ma girl's likkle siter room...on di bed....while di likkle sista was "sleeping" me an girl an do di ting....dat was fcking awkward