curious
my girl, mi waaa fi play 'dora' pan yuh body
Kingnuddy said
12:41 01/23 2009
ra**clatte....look how the empress skin clean...ggeezzzeee, everyman want to get to know u but me need fi know how me can mek u position that way
injection said
15:25 01/23 2009
Hello tanya just a quick hi and i must say u look beautiful in yr pic wat u had on display. add me to yr msn jayjay_wg@hotmail.com. take care hope to spk to u soon
15:26 01/23 2009
cum & DAMN!!!
shottafiyah said
15:27 01/23 2009
cool.
ongle ting me wonda about is the name....italiano means u are a man.......
15:41 01/23 2009
shottafiyah wrote:
cool. ongle ting me wonda about is the name....italiano means u are a man.......
it mean a man..
shottafiyah said
15:42 01/23 2009
Delly, British wrote:
shottafiyah wrote:
cool. ongle ting me wonda about is the name....italiano means u are a man.......
it mean a man..
me nuh know but if a woman she woulda write sexyitaliana. tanya wey u deh. clear we thoughts. lol
Snyders said
15:39 02/01 2009
damn dis sista thick
J-goose productions said
15:40 02/01 2009
08:33 05/04 2009
OMG
seanp said
08:37 05/04 2009
ICE_COLD said
11:39 05/04 2009