naaa man...not with her bat.ty up ina di air dem way deh...suppose she bus a fart...pollute the whole zone...lol
BERGUS said
06:34 03/18 2010
yea gi har bcuz she a new carrier fi the zone lol
TBDGlamma said
06:35 03/18 2010
shottafiyah wrote:
naaa man...not with her bat.ty up ina di air dem way deh...suppose she bus a fart...pollute the whole zone...lol
06:35 03/18 2010
You cool wid me.
TBDGlamma said
06:37 03/18 2010
WI SEH !!!
BERGUS said
06:38 03/18 2010
news carrier yea gi har
06:40 03/18 2010
shottafiyah wrote:
06:50 03/18 2010
*~*~Sweet Applezz*~*~ wrote:
A DI REALESTTTTTTT MODDDDDDDDD NUFF MECK DI DEM GWEHHHHHH NUFF RESPECT TO DI WHOLE A MI MZJA FAMILY WE A TECK IT TO DEM BAD PPL DEH YA MOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
FAMILY DI RAAS WORLLLLLLLLLLL WI BL**dC***T SEHHH !
No problems Applezz..... me seriously fed up of him/dem deleting posts like these.... whappen to freedom of speech
@ the badmind mod.... low di pplz tings dem and deal wid what u supposed to deal wid ... was no need fi delete the ****ing post ... it a bun yuh ???
15:42 03/18 2010
You have to women as administrators of this site. Apples your lucky your a woman and a brown nose. Your gonna be a mod.
No problems Applezz..... me seriously fed up of him/dem deleting posts like these.... whappen to freedom of speech
@ the badmind mod.... low di pplz tings dem and deal wid what u supposed to deal wid ... was no need fi delete the ****ing post ... it a bun yuh ???