DJ PRETTY 1ST VIDEO MIX>>> YES VIDEO ME SEH NUH MUSIC..WOOIIEEE..TEK A PREE NUH MON...LOL
madest-one said
16:09 05/30 2009
YOW PRETTY MI LUV HOW YU A MOVE JAH KNOW......
MZ Sexual Eruption said
18:14 05/30 2009
twenks ppl
MZ Sexual Eruption said
18:15 05/30 2009
***DK*** wrote:
we gone clearrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
GURL POWER
ICE_COLD said
01:24 06/01 2009
MI NOT EVEN DID NEED FI COMMENT RIGHT? I MEAN YUH A MI SISTA AND YUH TING SORT OUT AND ALL THESE THINGS, YUH TING BAZZLE. AFTER ALL I ARE THE ONE WHO ARE COACHING YOU. BUT A MAD TING MI EMPRESS, GWAAN HANDLE YUH BIZNIZ, AND MEMBA SEH WE TOO TALENTED FI SELL OUT OR BOW OUT FI OUR OWN. NO NEED TO PLAYER HATE FI GET A DATE A TALENT AND GOD WE SEH STR8!
blackspyda said
01:25 06/01 2009
MAAAAD TING BABES GWAAN DO YUH TING
MZ Sexual Eruption said
01:26 06/01 2009
PATRICK wrote:
MI NOT EVEN DID NEED FI COMMENT RIGHT? I MEAN YUH A MI SISTA AND YUH TING SORT OUT AND ALL THESE THINGS, YUH TING BAZZLE. AFTER ALL I ARE THE ONE WHO ARE COACHING YOU. BUT A MAD TING MI EMPRESS, GWAAN HANDLE YUH BIZNIZ, AND MEMBA SEH WE TOO TALENTED FI SELL OUT OR BOW OUT FI OUR OWN. NO NEED TO PLAYER HATE FI GET A DATE A TALENT AND GOD WE SEH STR8!
Pr0n said
21:40 06/03 2009
Rane TTM 57SL?
digital t said
15:04 06/07 2009
pretty decent, when mi mek a link mi get yuh some jingles fi yuh yuh zeet yuh zeet guh hard same way pretty or harder, bless!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15:06 06/07 2009
***NICO-T SPEAKZ***.
15:09 06/07 2009
i like it di first song set it fi mi still ..send mi a link fi dload it & make mi put it on m fone plz & thx
DJSARGE said
15:13 06/07 2009
actually much better than i expected... real nice
23:57 06/07 2009
couldn upload it pon youtube?
MZ Sexual Eruption said
09:32 07/19 2009
bLaCkBeatZ wrote:
couldn upload it pon youtube?
they said supmen bout videos not mine etc
javed said
06:23 07/24 2009
Nice to see the ladies stepping up . I do this as well you need to adjust your video screen size when doing your recording. If its a Nvidea card just play around with the tv settings and you will see the sizing settings just hit the ad button until it fulls up the screen but nice work .
Dj Stewie said
03:16 08/25 2009
MAA GIRL CAN MIX
MZ Sexual Eruption said
16:48 08/26 2009
Dj Stewie wrote:
MAA GIRL CAN MIX
MZ Sexual Eruption said
16:49 08/26 2009
javed wrote:
Nice to see the ladies stepping up . I do this as well you need to adjust your video screen size when doing your recording. If its a Nvidea card just play around with the tv settings and you will see the sizing settings just hit the ad button until it fulls up the screen but nice work .
TresZFreSh said
16:49 08/26 2009
dj naz said
17:00 08/26 2009
love love love it it maaaadddddddddddddddddd....listen mi waase more of miss independent video hello fuss me a see it kmt..my ong that