the site must be user friendly so the diss thing dont cut it. when the new ppl dem hail them not even a hail them back.
13:29 03/07 2009
cuz dem always leeching n dem not evan a seh ood night more while, just jump a come mek request
Xplicit said
00:02 03/12 2009
no worry bout it yute .......................... it natural anywhere u go and u new ! u ago get picked on so no mek them thingz deh bother u ! u think pppl just come pon the zone and status start from member everyone was a newbie and majority a them get picked on 1 a that mek the zone have vybz at time ........................when u comin in here down u alwayz get a good laugh
fyahhype said
00:03 03/12 2009
Cry Post Ah Diss...
00:06 03/12 2009
diss bie thing never happen 2 me ...suh it set on mzj... sorry fi di bie
Vital said
00:07 03/12 2009
Good for the NEwbieS
-M- said
00:09 03/12 2009
Some a dem just bad through phone wire.
-- Edited by -M- at 01:22, 2009-03-12
MDoT_LiVE said
00:11 03/12 2009
this is a good topic
00:17 03/12 2009
kmft...some of the newbies are cool and dem come pan di zone and hold a vibes...nuff a dem run een and disrespect the veterans and the mods dem...so fucca facety newbie!! ...i think so...
Tanz said
00:17 03/12 2009
hmmm...they do treat the Newbie dem bad,its not nice but it helped me to learn to do stuff on here quick cause,u kno seh if u naw do the right thing,then dem gwine tease an dis yo..it`s all how u take thngs sometimes....if yo feelins close then u gwine always have beef,and unnecessary bitterness inna yo...yo seet a just how yo tek thngs....
00:18 03/12 2009
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dezzy said
00:25 03/12 2009
DEM CYAN DO MI DAT!
vanyerzz said
00:45 03/12 2009
some newbie come in like dem a run di place and get very disrespectful to others that why we be mean to them
Zone Piru ( Art & Graphics Director ) said
00:47 03/12 2009
It affi go so bredda yuh caa just come pan the zone so an no expect fi get likkle shame and bad up yuh affi know who the big heads are who the killas are who the realest ppl are an so forth make yo self known before you associate yo self zimmie
alligcold said
00:48 03/12 2009
maddd
Kenny said
00:49 03/12 2009
hmmmmmmmmmm
Teacha said
01:44 03/12 2009
tru ting yute everybody mus memba sey we wer all newbies 1ce,,so treat dem like how u wud want to be treated
-- Edited by -M- at 01:22, 2009-03-12