WHO HAVE ISSUES WITH ME CAN POST IT HERE ( STAINLESS )
mattbossy said
20:23 07/13 2008
i got no problems havnt been on long enuff
20:30 07/13 2008
postinor wrote:
dutty stain!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yute stop run eeenn
CALOSS said
09:12 07/14 2008
dis a di only one whey reach 3 page lol , yu well hated !lol
RiddimRyder said
10:00 07/14 2008
Big up Stain T DOT TO DI WEERRRRRRRRRRRRL!!!
JamaicanQueen said
10:35 07/14 2008
SRRY BUT ME LOVE STAIN. [stain wid the voice wa mek gal panty drop] dont ban me CP
10:42 07/14 2008
stain u caan behave
10:42 07/14 2008
how dis nuh reach 50 page yet
Krazily Insane said
10:45 07/14 2008
STAINLESS wrote:
postinor wrote:
dutty stain!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yute stop run eeenn
a nuh run mi run...a walk mi walk...u neva see mi glack wen mi brandish it inna d dark
CALOSS said
10:47 07/14 2008
BABY wrote:
how dis nuh reach 50 page yet
11:04 07/14 2008
***DK*** wrote:
stain u caan behave
11:07 07/14 2008
LMFAO @ DI REPLIES
sting said
14:47 07/14 2008
*la*hdclaaat stain have 50 post pon this topic and mi only have 3
that y mi hate u so much
(caan really say that cause mi will get bannnnn)
outandbadint said
14:49 07/14 2008
stain is thee man
Kevin said
15:02 07/14 2008
my issue is STAIN U DONT HAVE THE RIGHT TO BAN SOMEONE BASED OFF EMOTIONS WHERE CP IS CONCERN, BAD MODERATING THERE.............IF U ARE DISSED......DEPENDING ON WHO IT IS U CAN RETURN THE FAVOUR....BUT RESPECT MUST BE UPHELD 24/7 BY EVERYONE ....NO ONE IS IS ABOVE THE VIRTUAL LAW.....................
djmercenary said
15:02 07/14 2008
lol hmmmmmmmmmmmmmmm poor Stain. You did say for the woman who have issue.
sting said
15:04 07/14 2008
ooooo yea mi no like him to cause him call mi manstinga and sting ray
like man a man
and if a no man him call mi him run mi fi go a mi bed bout mi a bwoy
15:13 07/14 2008
sting wrote:
ooooo yea mi no like him to cause him call mi manstinga and sting ray like man a man and if a no man him call mi him run mi fi go a mi bed bout mi a bwoy lol
MANSTINGA ....STING RAY
alligcold said
15:16 07/14 2008
tranny? wtf lol wa gwan here
leelee3541 said
23:56 07/14 2008
I TAUGHT U HOW TO USE THAT NY SLANG N U ALWAYS MESS THE SHIT UP LOL OTHER THAN THAT U COOL
23:59 07/14 2008
lmao @ kevin, I think that was a joke, we used to run jokes in the chatbox and "ban" people who were in on the joke also, nothing serious
@ JQ nah ban you babes, i dont blame you for liking him and that voice
yute stop run eeenn