d search bar a di worst,caan find a tune,if u nuh look fi it wen it pepl jus post it
Ranade said
15:43 12/27 2008
e good how e stay still an still
calcetaz said
00:02 01/02 2009
d search need fixin fi real
Ranade said
23:50 01/08 2009
change e site from yellow to blue an black e look betta dat way, e yellow and lite yello deh hurt mi yeye
Ranade said
21:39 01/13 2009
umm yu can mek it su you can subscribe to a particullar section like dancehall except from subing to the tread cause i dont see the relevance of subing a thread were people are jus gonig to comment, so just see if you can get a sub bar up for a whole section instead so i can see the new threads started. so work dat out please
21:40 01/13 2009
Ranade wrote:
umm yu can mek it su you can subscribe to a particullar section like dancehall except from subing to the tread cause i dont see the relevance of subing a thread were people are jus gonig to comment, so just see if you can get a sub bar up for a whole section instead so i can see the new threads started. so work dat out please
NEVER HEARD DIS 1 B4
22:54 01/13 2009
"alot of double post needs to b deleted"
I delete at least 30 a day
Ranade said
22:38 01/18 2009
hey mi have a new one why unnu nuh mek people can delete dem own topic just incase dem post something wa dem nuh like an dem jus can delete it dem self instead a deh bouther e mod dem fi duh it ?
Teacha said
00:32 01/19 2009
da site ya a di bes,,dats al mi can sey
20:17 05/27 2009
NOW THE AMOUNT OF ARGUEMENT IM HEARING IS ON HERE
keiton9100 said
20:21 05/27 2009
mi nuh like this black backgroun it kinda ugly to me mi nah lie
hussane said
20:26 05/27 2009
the site is good but if a song or riddim is post it should not be possible to add it again unless you resquest
20:28 05/27 2009
OH
PrincessLeah said
22:49 05/27 2009
hussane wrote:
the site is good but if a song or riddim is post it should not be possible to add it again unless you resquest
What if the link is dead?? How are the mods gonna track that?
Dj Tweety said
22:50 05/27 2009
ALOT. GUD ALOT BAD
11:54 06/05 2009
Ranade wrote:
hey mi have a new one why unnu nuh mek people can delete dem own topic just incase dem post something wa dem nuh like an dem jus can delete it dem self instead a deh bouther e mod dem fi duh it ?
NEVER HEARD DIS 1 B4