Do u think bleaching and wearing tight cloths affect kartel career ?
vote(s)
Yes-Man no fi bleach & wear tight cloths
42.9%
No-Nothing wrong with bleaching & wear tight cloths
24.5%
Maybe
32.7%
MasSicker said
20:29 07/02 2008
Kartel gone funny from long time. And mi nah pree di man and his appearance but all him lyrics quality ah drop and him start worship pure vanity (every odda song ah money ting. what happen to di political/cxultural tune dem?). This bleaching thing just seals the deal because Kartel ah intellect and him know weh him ah do so him CHOOSE fi bleach out him face DELIBERATELY like some low self-esteem teenage gyal.
Mi lose offa him...
Matter of fact, mi rate Black Rhino more dan him right yah now cause him nuh shame fi be an African...
22:31 07/02 2008
MasSicker wrote:
Kartel gone funny from long time. And mi nah pree di man and his appearance but all him lyrics quality ah drop and him start worship pure vanity (every odda song ah money ting. what happen to di political/cxultural tune dem?). This bleaching thing just seals the deal because Kartel ah intellect and him know weh him ah do so him CHOOSE fi bleach out him face DELIBERATELY like some low self-esteem teenage gyal.
Mi lose offa him...
Matter of fact, mi rate Black Rhino more dan him right yah now cause him nuh shame fi be an African...
Yo cool down urself and doh diss ah lyrical genius.....and next time doh post Fu*kry
KrisMichael said
22:33 07/02 2008
no not really but it affect him image as a "gangsta"
kolonji said
10:12 07/03 2008
Lol shotta no bleach with creammmmm
Atamic K said
14:21 07/03 2008
some man jus a post bare f**kery a joke ting
20:58 07/04 2008
i dont know, i dont business with what he does. But i thought the bleaching thing was a joke with some jigsy guy. lol i'm so lost
spylah said
10:24 08/29 2008
To me a lyrics me rate kartel with the man a the boss pon that. For me to look pon him and say me nuh rate him cause he a wear tight clothes or him a bleach carn mek it.... and Alll the man wa a look pon him an a say him a fish because a him appearance should rethink before them talk because that a man a watch another man. so who a di real fish?
-- Edited by spylah at 11:30, 2008-08-29
Roots Sippa said
10:26 08/29 2008
LOL at the title of this thread
bad4life71 said
02:11 08/30 2008
no feel so the people nah look pon that a the songs we are watching
blakka said
02:13 08/30 2008
bleach? r u serious? I still love his tunes though
chadutd said
19:38 08/31 2008
yea
THUGG said
11:44 09/01 2008
NO
Riddim Daddy said
11:47 09/01 2008
u ah f**king hater .. u fi dead !!!
kolonji wrote:
I do for the simple reason that when he was on Alliance u didnt realize it so i still had respect for him, the tight cloths dont bother me that much cause you can wear tight cloths and dont mean your a fish can mean you like your muscles but when i knew he was bleaching i lost respect for him i dont like bleachers never did and iam brown i think Black is Power and beauty. How do I think it affects his career fans like me or even jus strait up fans for him has lost that respect therefore losing a little fan base.
What you think ?
Mrs. Modo said
03:45 09/03 2008
him tune dem still mad....but mi prefer how him did look when him just start out
-- Edited by spylah at 11:30, 2008-08-29
Official Myspace Pages Brought To You By D.W Designz & Gaza Prince.
www.myspace.com/gangstaz4lyfe45