HAve you ever made a woman squirt??? MEN ONLY!!!!!!
Gangsta Natz said
02:27 05/15 2008
@ stainless and sugarlips
02:28 05/15 2008
I still got mi L plates
02:30 05/15 2008
yu fi free up yuself according to book, not quint it
blackspyda said
02:31 05/15 2008
nah
zemar wrote:
as u a chat bout piss mr reemix u know seh wah youth did a tell mi bout wag story like dat seh him did a finger him right n dem him a rushing a wata a cum outta did gal suh him feel nice seh a him mek di girl squirt suh after awhile him hear di gak seh sorry suh him seh babes wah u seh sorry fah di gak seh him jus done piss him seh him gi di gal some ratid boxxxx lol a laugh suh till a weak
gremlinzz said
i have.... fuss time i seen it i shock tink a piss but she
Gangsta Natz said
02:33 05/15 2008
thats true its just a matter of letting loose and freeing up urself sugarlips. and then you will enjoy the full nice ness of squirting!!!!
gremlinzz said
02:36 05/15 2008
yu eva squirt gnaz?
Gangsta Natz said
02:37 05/15 2008
yes @linzzzz
dappa75wifie said
11:10 05/15 2008
man ting fe real ....sorte
kemos said
11:34 02/15 2009
My personnal experience proove dat all woman can squirt but not at the same intensity & some can only in particulary positions...but like it was repeat the gal need to b ok in her mind to do it...
The only thing i can say is 2 be patient,
Squirt is addictive ;)
ta said
11:37 02/15 2009
wooii if your man make you squirt he is ah keeper...me nah lie......
Dj Up 2 D Time said
11:39 02/15 2009
YES BEEN THERE DONE THAT......
STUWY77 said
11:39 02/15 2009
yes i have... about 10-15 times. there is a technique to it.. some women are not vaginal, while others are. for the ones who are not vaginal, i have to stimulate the Gspot with ma fingers.. that can take up to 20 minutes fi achieve her squirting...
djaron said
11:40 02/15 2009
yea i did
ICE_COLD said
11:41 02/15 2009
Not all women can squirt. It is a cool experience though!
Garrick said
11:43 02/15 2009
Not all women can squirt
kemos said
11:47 02/15 2009
A lot of movie show how to do it with vaginal or clit gal fi match every time .... practice is d way
kingj954718876 said
11:53 02/15 2009
mi neva do dat yet but mi hear bout. mi woulda luv fi learn di technique.
how does it feel ladiez? is it like cummin or betta?
Major Krazy said
00:54 02/16 2009
i've made 3 or 4 woman squirt. Only one them almost f**kin drowned me tho. The others squirt but not bucket loads.