Mavado - Dying - best tune if ever do, mi nuh care bout nuh tu pac sing it aready...di man globalise and serani seranate it.....madddddddd
JORDAN said
22:13 03/06 2008
touch the road
earlezilla said
09:32 03/08 2008
yow dem too much fi jus choose the list go long
shamar said
09:34 03/08 2008
THEM FEAR MI AND Every Time Dem Try
Antiguan said
04:43 03/09 2008
dont worry is a BIG TUNE and me nah see dat up dey ..lol
jathugs said
08:05 03/10 2008
mavado ft kartel....hapiest days of my life mavado ft kartel....nuh war wid knife mavado...born and raised mavado....they fear me mavado....brown bottle mavado.....dying whole lot more!!!!!!
08:04 03/12 2008
***MICO-T SPEAKS***
YOW WHAT A ra** QUESTION...MY LIST
1. Touch di road
2. Heart beat
3. Brown Bottle
4.Which Gal
5. Top Shotta
6. They Fear me
7 Dont f**k around if u nuh mean it.
08:10 03/12 2008
all of them ar sick.........
but this is my ringtones>
flawless said
08:12 03/12 2008
WELL I WOULD SAY GANGSTA LIFE , THAT WAS THE SONG THAT PUT MOVADO PON DI MAPS
Eclipse said
09:49 03/12 2008
d bess mavado is MAN A REAL GANGSTA or IM ON D ROCK or BADMAN PLACE or BAWL DEM A BAWL n d 2 on powercut
Pimping said
10:37 03/12 2008
Dont Worry
Nuh bleach wid Cream
Life of a G
AJ said
11:49 03/12 2008
mi a nuh really a mofrado fan but mi rate da tune here "even if dem kill mi"
DjSqueeze said
22:36 03/12 2008
Well yuh done know seh "They fear me" and "Stiff necked fool" a crazy thing although fi tell the god truth all a him song dem crazy but these top the list.
jr1 said
23:22 03/12 2008
don't worry
they fear me
on the rock
top shotta
last night
23:28 03/12 2008
they fear me and don't mess around and maybe nuh bleach wid cream
Krazily Insane said
04:02 03/19 2008
force it up hard inna har...
unu eva try fcuk to d tune ya yet? a mad ting
jahrazor said
20:42 03/20 2008
Most a the Gangsta tune them sell off but my fav got to be the original song, Real Mckoy, then some of my favs are Gully Side, Full clip, Last Night, Touch the road, The rock, Chiney K among others.
UV RAYS said
23:31 03/20 2008
Weh Dem Ah Do
Black Wall Street said
00:39 03/28 2008
say what dem wanna say and stiff necked fools a d hardest movado tune dem and on the rock a the worse movado tune wha kind a rock im a say im deh pon rock a coke enuh bout him deh pon the rock
Bucky said
00:53 03/28 2008
me was jus gon say Me and ma Dogs,Dying & Everytime Dem Try
but seein Gucci me jus memba Heartbeat
mavado ft kartel....nuh war wid knife
mavado...born and raised
mavado....they fear me
mavado....brown bottle
mavado.....dying
whole lot more!!!!!!