girl yah look nice, how she mek the man expose her so lol. she bow tho a jus that mess her up
SupaRam said
21:05 01/29 2008
she got some nice titty dey....an yow...to di people dem wey a talk bout di bareback ting..lol..if she a "good girl" as di massive dem say..an she clean or whatever....him can slap it up however him feel....big an serious..me would a do di same..lol...an nothin wrong if she suck hood...(well...not to me at least) me actually prefer gal wey do dem tingz :D
chronic_387 said
21:07 01/29 2008
weh the video star?
gregory44 said
15:05 01/30 2008
Cant balme the freaks a dem mek college life nice...lol whoa..... and after all ...dawg headchick need hood too...dwl
rampage7 said
15:08 01/30 2008
u waa kno seh me hav de video doe...but me nah post it...jus kno seh yo de gyal sample wen she a tek de f**k!
jahblem said
15:12 01/30 2008
LEGGO DI TAPE.................
rampage7 said
15:13 01/30 2008
yoooo me a nuh no drama starter...lol...by2 nite it buss doe
rseenal said
15:15 01/30 2008
bregin as soon as yu get a good headaz.. yu will get to appreciLOVE those girls... and u might a kiss yur girl who u tink her lips naah breeze cok .... till yu see har pics on mediazone... lol... mi will avoid di kissin fi now!.. but she always free fi breeze it!
15:18 01/30 2008
lol @ ressenal
Fi all di man dem whey see di tape, unnu notice sey the boy dida lick to?? or unnu only see the girl?
rampage7 said
15:20 01/30 2008
de boy move like him did wa lick out de batty fi real u kno
SupaRam said
18:57 01/30 2008
ok...mek long story short...send me di video...an me will upload it an post it
babyboy said
19:54 01/31 2008
Bwoy...wat can I say?....
Dj Sauce said
19:57 01/31 2008
wow, need her in my life,lol.
-- Edited by Dj Sauce at 20:02, 2008-01-31
vector65 said
04:45 02/03 2008
yow... she hard... leggo di tape!!
viper_3kj said
23:07 02/05 2008
Seen the tape. Heard the bwoy quit school and the girl want to but she can't let her mother know wat a gwan. Think ppl wuda learn from all the ppl sex tapes that leak over the internet that they shouldn't make none.
hisgirl said
01:38 02/06 2008
hol on!!! the guy still goes to utech? i left utech in '03 and he was there when i was there.
personally, i dont see anything wrong with them doing their thing on film. its just sad that he was careless with it.
i feel for her....
goke313 said
02:06 02/06 2008
dude who uploaded the pictures probably got his heart broken.....smh
Gangsta ras said
16:02 02/18 2008
mi ago tek a pre
Krazily Insane said
23:06 02/21 2008
lol...finally eh...hush rachel sweetie...postinor still loves you
steppz said
10:17 02/23 2008
wheres the tape i wana c too with my virgin eyes and him buddy dead to
-- Edited by Dj Sauce at 20:02, 2008-01-31
personally, i dont see anything wrong with them doing their thing on film. its just sad that he was careless with it.
i feel for her....