Brejin, just send mi di Tape & mek mi post it cause mi nuh kno a wah u a gwaan like yuh Fraid so! ... Stop move like a likkle coward ute, & send di video.
petite said
13:39 01/25 2008
xavier i want 2 see the tape.
Shockwave Ent said
13:41 01/25 2008
di rasta nuh waa get into trouble him clean and pure so mek him stay lybdo ago post it i think
Blue said
13:41 01/25 2008
sen on a utech mi deh to nuh....informer die out long time
13:50 01/25 2008
lol, oh gosh, how unnu so excited bout the tape.
MI understand xavhew, dont get into trouble with this tape and ur name, ur education and life is better over some tape. But, i know ur smart and i know u can think of ways to not get it trace back to u, on this same forum. *wink*
Heres a hint, upload, send the link, give someone, let them download it and re-p, while u delete ur link.
XavHew said
13:54 01/25 2008
Thanks CrazyP... Pity dem dont kno that this is deformationof someone's personal character. And dem expect me fi do it, upload it and send d link to someone. That's what I plan to do. But I did NOT tell anyone here I had d videos on me. I told them I'd do it later. IT ON MA I-DREN LAPTOP!!!
-- Edited by XavHew at 13:55, 2008-01-25
Shockwave Ent said
13:55 01/25 2008
ANYTHING U SAY XANHEW BLESS UP UR SELF ANYWAY YUTE
Blue said
13:55 01/25 2008
hew wats ya msn
XavHew said
13:57 01/25 2008
Blue mi seh later... Cho!!! Then again somebody might sen it on b4 me
Blue said
13:59 01/25 2008
who the hell have them!! ME WAH SEE WHICH GAL GET f**king ON TAPE
14:01 01/25 2008
lol @blue. Calm down, MZJA family are on top of things!
Blue said
14:03 01/25 2008
OK CRAZY
Gucci said
14:03 01/25 2008
whahahahahaaaaaaa @ blue!!!!!
14:05 01/25 2008
@ blue
Tweeta said
14:39 01/25 2008
mek mi see it
15:10 01/25 2008
sorry mi neva post it yet current did went out as mi a go copy & paste di link but mi a go deal wid it now
-- Edited by XavHew at 13:55, 2008-01-25