Anybody ever get ketch masterbating??? question fi di zoners
11:15 01/19 2011
EMORAK1984 wrote:
RULE # 1 always always lock the door...always! gosh. thought that was a given.
HEAR THE PROFESSIONAL NOW
KrYsIs said
11:16 01/19 2011
EMORAK1984 wrote:
RULE # 1 always always lock the door...always!
gosh. thought that was a given.
WAH DI R@SSCLAAAT
dj naz said
11:17 01/19 2011
nuh yet (((((((((((((((((ping)))))))))))
Konvict said
11:20 01/19 2011
EMORAK1984 wrote:
mr professional a gi di man advice a weh di bludclaaaat a gwaan
Mula said
11:22 01/19 2011
THAT BOY WEH WRITE THAT IS A JERKER .....NASTY RA$$$ HIM
terble said
11:56 01/19 2011
man nuh believe inna self reliance affa man nuh appliance
showsky said
11:58 01/19 2011
mi a dead har moda really seh nice???
mark watson said
12:00 01/19 2011
RAZZCLAAAT A FIRE FI REAL ENO
kid-platinum said
12:03 01/19 2011
a weh di bludc**t a gwaan, man a jerk & mada in law a seh nice dat nuh right no sah
12:04 01/19 2011
Kevin said
12:14 01/19 2011
the funny thing is.....90% of the these ppl who is reading or replying has masterbated b4 and still is.......JUST lock the door and weh MR DWEET ALL THE TIME say...'....mother in law....se him c o c k .....and a smile.....tells us that she dont mind it
djaron said
12:19 01/19 2011
why didn't get some help from your in-law?
Rikluse aka Riklusemusic said
12:25 01/19 2011
UTE....WHY U THINK WEH HAVE MATEY FI TIMEZ LIKE DAT but mother-in-law coulda help out son-in-law still
True word loooooooooooooooooool Sekkkle lol Dwl
12:27 01/19 2011
Konvict ( Music & Promo Mod ) wrote:
EMORAK1984 wrote:
mr professional a gi di man advice a weh di bludclaaaat a gwaan
LMAOOO
LYNKZ™ said
15:20 01/19 2011
Gamepun (Snr.Mod) wrote:
FEEL SAY A MI FREN FIRE THIS INNO
CANT BE ME YUTE CAZ ME NEVA DEH BOUT YES2DAY WHY!!!WHY !!! WHY !!!
Djrevvyc ( Mzja Dj ) said
15:21 01/19 2011
FIA MAN YO MODA INLAW WAH SORT U OUT AND U A LAUGH LOOOOOOL AND A NEXT THING NASTY FK GO BUY PUM PUM AND STOP :tv:
13:58 01/20 2011
13:59 01/20 2011
kevin (Mzja Dj) wrote:
the funny thing is.....90% of the these ppl who is reading or replying has masterbated b4 and still is.......JUST lock the door and weh MR DWEET ALL THE TIME say...'....mother in law....se him c o c k .....and a smile.....tells us that she dont mind it
HOW MUCH LOCK YOU HAVE ON YOUR DOOR KEVIN??
showsky said
14:02 01/20 2011
ssugarlipss (Admin) wrote:
kevin (Mzja Dj) wrote:
KrYsIs said
18:08 01/20 2011
ssugarlipss (Admin) wrote:
kevin (Mzja Dj) wrote:
LMAOOO