GAZA KIM INTERVIEW ON NIKKI Z SHOW(VIDEO)--------------GAMEPUN
Konvict said
15:19 01/29 2010
My interpretation of this is that 4 guys beat her which were not artist but they have affiliations with kartel. have you ppl ever though that maybe anno kartel really send them ( not takings sides ) some man just hear a thing and tek it up pon themselves fi do some action even b4 the situation was talk through.
SAKA said
15:21 01/29 2010
DJGHOSTRIDER101 said
15:22 01/29 2010
kartel really **** up damn no women bettin thing
SAKA said
15:23 01/29 2010
KonvictŠ wrote:
My interpretation of this is that 4 guys beat her which were not artist but they have affiliations with kartel. have you ppl ever though that maybe anno kartel really send them ( not takings sides ) some man just hear a thing and tek it up pon themselves fi do some action even b4 the situation was talk through.
but, if so, KARTEL nuh seh a him a DON, so how him nuh defend it, or how him nuh get concult first, or not even that, what the phuck GAZA KIM inform pan him bout, it look sticky,
MZHearTless said
15:25 01/29 2010
DJ BrandDoe said
15:30 01/29 2010
mi use to rate kartel , but from di song verginty, the teen age pregnancy mi did a say him a **** di whole a dem in a gaza. know i look like a true. gaza kim go the shorty sah she **** him. den him meck him bowy dem beat up a gal..... if a my sista ,,,,den kartel dem run off har breada fi wah,,, a nuh muss rape dem rape off di gal, ,,,, , AS A DJ MI NAH PLAY NUH MORE KARTEL SONG..... AND ANY DJ WEH PLAY DEM MI AGO BUNN DEM OUT .... KARTEL TIME DUNNN.....a former gaza fan...........Movado Neva Do Tings Like Dat..... KARTEL A ****..... MUSSI TRU HIM DADDY WAS A POLICE HIM MUSSI HAVE DEM INA HIM POCKET..............DATS. F..U.C..K UP...
SAKA said
15:32 01/29 2010
DJ BrandDoe wrote:
mi use to rate kartel , but from di song verginty, the teen age pregnancy mi did a say him a **** di whole a dem in a gaza. know i look like a true. gaza kim go the shorty sah she **** him. den him meck him bowy dem beat up a gal..... if a my sista ,,,,den kartel dem run off har breada fi wah,,, a nuh muss rape dem rape off di gal, ,,,, , AS A DJ MI NAH PLAY NUH MORE KARTEL SONG..... AND ANY DJ WEH PLAY DEM MI AGO BUNN DEM OUT .... KARTEL TIME DUNNN.....a former gaza fan...........Movado Neva Do Tings Like Dat..... KARTEL A ****..... MUSSI TRU HIM DADDY WAS A POLICE HIM MUSSI HAVE DEM INA HIM POCKET..............DATS. F..U.C..K UP...
Dyce said
15:42 01/29 2010
rayonxelnt said
16:46 01/29 2010
info still sketchy
Tanz said
17:32 01/29 2010
11:55 01/31 2010
inform pon Kartel wid what??????
12:07 01/31 2010
DJ BrandDoe wrote:
sound to me like she's ur relative
djdelan said
15:17 01/31 2010
choops
BANDIT said
23:23 03/20 2010
ME UH CARE AH WHA', ME NAH LEF MY SISTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
but, if so, KARTEL nuh seh a him a DON, so how him nuh defend it, or how him nuh get concult first, or not even that, what the phuck GAZA KIM inform pan him bout, it look sticky,

sound to me like she's ur relative