Next step>>>Proppa inspection of lip, gums and tongue
3rd step>>>doctas appointment fi mek sure she nah carry nuttin
4 Step>>> if everything goes well, yeh man lol
Junior_J1 said
14:28 01/11 2010
NOT A b*m**o CLAAAAAAAAAT SEEE HOW MONEY DRAW OUT NUF MAN SMH
jhandsum said
14:31 01/11 2010
fi us $25 million mi woulda lick out her batttyhole......di only smaddy can judge mi after dat is god.....and who say mi nasty and dutty and whatever......f**k you....i would take my $25 million and go buy new friends and family...................
HABLA RUPTION said
14:31 01/11 2010
MI WOULDA KISS HAR, BUY A RANGE ROVER....ALL A MI FREN DEM WEH WOULDA STOP TALK TO MI CAH ASK MI A RIDE....ONLY REASON Y MI WOULDNT REALLY KISS HAR STILL, A BCUZ SHE LOOK LIKE LIZARD....THAT TURN MI OFF...BUT IF A DID A MILK NOW, NO SECOND THOUGHTS...
Scoota said
14:39 01/11 2010
jhandsum wrote:
fi us $25 million mi woulda lick out her batttyhole......di only smaddy can judge mi after dat is god.....and who say mi nasty and dutty and whatever......f**k you....i would take my $25 million and go buy new friends and family...................
You u a go lueeeeeee lol. Mi kno sa yo wuda mek a man bore yo fi a $ 1 million us. Real talk thought mi feel say 99% A GAL WOULDNT MIND SUCKIN HOOD IF IT GAURANTEE SAY NOBODY NAH FIND OUT. It jus tek di right man weh dem trust enuff
15:32 01/11 2010
da topic yah sticky jah know
Jeddy said
15:34 01/11 2010
rather for $25 million
HABLA RUPTION said
15:36 01/11 2010
LICK OUT *****??? A WAH DI b*m**oCLAAAAT
bblunt said
15:36 01/11 2010
i would then goggle with detergent afterwards no big deal only the $$counts not the biitch and if maybe she can suqq me afterwards
15:37 01/11 2010
jhandsum wrote:
*SPEECHLESS*
-- Edited by gamepun on Monday 11th of January 2010 03:38:10 PM
sting said
ShEmpire wrote:
This is ridiculous because people here who saying nah they good and they wouldnt damn well kno they would.
secondly mi kno seh uno might have a girl weh suck hood and never include dat when she admit some tings wid yuh
YOW FI REAL@ SHEM yow nuff man might a chat to woman weh suck them friend hood
fabio said
u mussi mad
showsky said
15:38 01/11 2010
a wa dis pon zone lickout batttttty a how da topic reac de so no star dis muss be luu fi d year aredy to rahtid
fuss it was lord wobble a mean evil now a jhandsum
sting said
15:40 01/11 2010
jhandsum wrote:
this man a joker
15:41 01/11 2010
POLL ADDED
15:42 01/11 2010
i kiss her 4 free wtf , she is a gal i might get my wood suk 2
15:44 01/11 2010
jhandsum wrote:
-- Edited by gamepun on Monday 11th of January 2010 03:38:10 PM