vybz a fool an dunce... intelligence ano jus putting couple big world togather... while a man se him brilliant... Wi must si it ina him actions... a dunce move fi a deal wid not nice alone... Him shoulda wait till not nice more global...
Strate, have you considered suing your brains for non-support?
NoKTurnaL said
17:20 01/14 2010
i think The Teacher's Back with Stephen was much betta... i couldn't really feel anything for Pon Di Gaza except for a couple singles...
He should've stood with Stephen.
Zib said
17:48 01/14 2010
me not even member de notnice album.
the teacher's back etched in me mind for good.
ge ge de genius 5 stars
pablospeng said
18:50 01/14 2010
Kartel stuck in a vocal rut - songs all sound the same (thanks to notnice his "Vocal Producer") him need fi start Dj a bit and vary di ting. Kartel has lost versatility!!
dj-detoxx85 said
19:37 01/17 2010
never heard none of em, but a fi him decision. So nuh matter what he has to deal wid it. Suffer/Prosper.
CRAZY-CHICKEN said
19:52 01/17 2010
TEACHER IS BACK an as pun seh the KARTEL-LIFE STORY...SONG DEH REAL....WELL PON DI GAZXA NUH DAT BAD BUT IT CAN GWANNN...UNUH AFFI MEMBER SEH NOTNICE NEW INNO....UNUH JUST A PRESSURE DI MAN SUH
Boy my no hate pon D mun. The Vybez kartel their have deh right now not my kinda artist. Me last rate Kartel when him p**syhole mofraudo.
All my hearing from Kartel now is auto tune and R&B. Goor song Writer, decent artist with delivery....but me nay inna D hype. Him disapoint me cuh me did expect him to go toe to toe wid bounty then him back outta D war when bounty mash him up
Me even expect him to put up a fight against Deva like Munga but him sing one chune when D yute ansa and kill him lame chune him bakc down.
Like srsly where is the Kartel That did not back down for Veteran Spragga benz or Assassin. Or d Kartel dat was dissing Bounty and saying him fraid
That d Kartel me like and thats D Kartel I use to support....All those dat support D bag of Hype ah fi dem own......Me support music and Kartel 2009 is beh fuqery and him can do much better dan dat Straight
Jeddy said
20:15 01/17 2010
timeless
Irvington_M said
20:23 01/17 2010
lawd Kartel no u cant leave Steven Ihm a di Genius
Mafo said
20:30 01/17 2010
Jeddy wrote:
timeless
Dat me say too
right deh me know say u know music
Raydoggs said
23:39 01/18 2010
teacher's back crosser cuz him release more tracks we never know all produced by the genius. those were the days
j_leena said
13:14 01/24 2010
genius production much better in anyway
its a pitty addi!!
him try new style...it still bad...diffrent
notnice ah rise
jamaicandude said
13:18 01/24 2010
WE ALL KNOW BIGSHIP HAS THE BEST BEATS SO YES ITS FOOLISH OF HIM. I KNOW A PRODUCER WHO NUH BUSS YET AND HAVE WAY BETTER RIDDIMS THAN NOTNICE HAVE PRODUCED.
Strate, have you considered suing your brains for non-support?
tha yute ya eva deh wobble...
Dat me say too
right deh me know say u know music