nuh sey a word bless fi di feedback. what should i work on though?
Me nuh kw me jus nuh like d colour scheme..oh an d "A" pon him hat nuh fully coloured (das not a big deal tho)..but me jus nuh like the colours but in terms of the design it can gwaan... probly shud have just said that in the first place
cgh567 said
19:13 08/24 2009
mad,
flag said
19:14 08/24 2009
rooben said
19:17 08/24 2009
Niquee wrote:
rooben wrote:
Niquee wrote:
Me nuh like it
nuh sey a word bless fi di feedback. what should i work on though?
Me nuh kw me jus nuh like d colour scheme..oh an d "A" pon him hat nuh fully coloured (das not a big deal tho)..but me jus nuh like the colours but in terms of the design it can gwaan... probly shud have just said that in the first place
thnx again, you have good observational skills.
brainz said
00:03 08/26 2009
Mad rooben. Nice fih see d i step in back.
rooben said
00:05 08/26 2009
brainz wrote:
Mad rooben. Nice fih see d i step in back.
nuh seh a word brainz. bless
00:06 08/26 2009
Its nice..
00:15 08/26 2009
yes it maddddddd nah lie
silence989 said
00:18 08/26 2009
OUT &&& BAD !!! ZEEN ...
09:45 09/28 2009
i like it
ChekS said
22:49 10/25 2009
so swick
SEXy_hypE said
23:01 10/25 2009
addi empire 4 lyf
DJ Chameleon (L.S.o.B.) said
23:45 10/25 2009
soldier007 wrote:
Me Ago Pree.......But I thought the Gaza Emperor was Beenie Man
lol ... this guy must be from Atlantis ...
anywayz ... design maaawwwwwwddddddddd
CRAZY-CHICKEN said
23:47 10/25 2009
dre rulz said
23:49 10/25 2009
fool dat
tame said
23:52 10/25 2009
maddddddddddddd gaza mi seh
tame said
00:13 10/26 2009
it madddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Me nuh kw me jus nuh like d colour scheme..oh an d "A" pon him hat nuh fully coloured
(das not a big deal tho)..but me jus nuh like the colours but in terms of the design it can gwaan... probly shud have just said that in the first place 
nuh seh a word brainz. bless
lol ... this guy must be from Atlantis ...
anywayz ... design maaawwwwwwddddddddd