Stein doesn't have a solid career.
Ryno, Jah Vinchi, Kartel, Busy, Movado and Laden...
BRAINSBOX said
16:21 07/01 2009
kartel as a veteran
konchens as a yung juby
23:24 07/01 2009
titus wrote:
Stein doesn't have a solid career. Ryno, Jah Vinchi, Kartel, Busy, Movado and Laden...
YUTE U DEH SUM PLACE A GRENEDA UNDER A ROCK A TALK.........U NUH KNOW WAH A HAPPEN A YAAD...........STEIN TING A HAPPEN............SHAMELESS ALLIANCEEEEEEEEEEEEE
19:33 07/02 2009
linko wrote:
titus wrote:
Stein doesn't have a solid career. Ryno, Jah Vinchi, Kartel, Busy, Movado and Laden...
YUTE U DEH SUM PLACE A GRENEDA UNDER A ROCK A TALK.........U NUH KNOW WAH A HAPPEN A YAAD...........STEIN TING A HAPPEN............SHAMELESS ALLIANCEEEEEEEEEEEEE
Youth! You don't have to be living in grenada, Japan, America, Spain, Space or innah lue to know that Stein doesn't have a hit tune and is wack!!!!
Add Stein to the Alliance waste man list...
gar said
19:47 07/02 2009
MOVADO
stallion228 said
11:44 07/29 2009
Busy Signal 4 sure the most hits. Every month a like 4 or 5 hits straight. Not a big busy fan but him a lead
DJ O.P. said
11:52 07/29 2009
laden a di badest new artist..stein.. kartel a tek di summer as a whole (as usual)
SLICE BREAD said
11:55 07/29 2009
a wa kinda ediat bias tind this ... WEH AIDONIA DEH ... a bare lame tune kartel a put out from wa day so how him fi a run di summa hsst unnu gaza fans jus annoying .. everytune donia put out fi di summa maaad .... a dont even kno y busy on dat list cause a bout 3 song him put out an 2 a dem lame UNNU TOO BIAS
14:42 07/29 2009
GULLY SIDE
speng002 said
09:59 11/06 2009
bounty running it along with kartel...kartel have da most excitement in da industry so him must get him crown to
cavashi said
03:33 07/02 2011
stein..bad him deh pon every riddim..and mi rate him..deh youth from the gully sick....lead out the gully stein.
kartel as a veteran
konchens as a yung juby
Youth! You don't have to be living in grenada, Japan, America, Spain, Space or innah lue to know that Stein doesn't have a hit tune and is wack!!!!
Add Stein to the Alliance waste man list...